• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 8.2

E283463

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese merhabalar reglim 2 gün gecikti yarın itibariyle 3. Gün olacak ve 3-4 gündür midem bulanıyor yorgunluk halsizlik uyku hali var ani baş dönmem var göğüslerde şişlik ve sertlik var ve kasık ağrılarım var batma şeklinde oluyor sıcak basmaları oluyor el ve ayaklarda ve bugün hafif akıntı oldu pembemsiydi test yaptım negatif çıktı fakat beta testim 8.2 çıktı 2 gün sonra tekrar beta testi yapıcam sizce erken gebelik ihtimali yüksek mi.

0-5 arası çıkması lazım negatif olması için diye biliyorum. Yüksek ihtimalle hamilesiniz, çok çok başlarında olmalısınız 🌸

0-5 arası çıkması lazım negatif olması için diye biliyorum. Yüksek ihtimalle hamilesiniz, çok çok başlarında olmalısınız 🌸
Umarım inşAllah tek temennimiz o yönde regl ağrısıyla birebir aynı her şey sadece 10 üstü çıksa içim rahat ederdi 8.2 çıktığı için düşünceliyim

Umarım inşAllah tek temennimiz o yönde regl ağrısıyla birebir aynı her şey sadece 10 üstü çıksa içim rahat ederdi 8.2 çıktığı için düşünceliyim
Çok erken olduğu için o şekilde çıkmıştır. 2 günde bir aynı yerde kan verin. İnşallah hamişsinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum

Regli 2 gün geçmesine rağmen 8 düşük bir değer. Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz.

Regl oldum maalesef. Sanırım kimyasal gebelik yaşadım

Back
X