Beta 7.15 ten 3.62 ye düştü tekrar kan vermem gerekir mi?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
237
53
13
26
Kızlar adetimden üç gün önce 7.15 ile öğrendim ertesi gün ikinci günü beklemeden kan verdim 3.62 ye düştüğünü gördüm gecesinde regl olmam gereken tarihte regl oldum 5 gün sürdü 5. Gün daha azdı yani normal regl oldum. Fakat içimde kuşku kaldı yinede 3.6 nın sıfırlandığını görmem gerekir mi normalde olmadığında <2.30 çıkıyordu hep değer

değerin zaten negatif ki 5'ten düşmüş sıfırlanır o kendi kendine regl de oldum diyosun sorun yok

Canm büyük ihtimal kimyasal geçirdin. Kan verip 7yle öğrenmeseydin. Regl ile atacaktın zaten. Benm 800lere kadar çıktı 200 e düşmüştü. Sonrasında 10/15 gün hala lekelenme kanama devam etmişti. Ekim ayında.

Peki ikiz olup birinin düşme ihtimali var mıdır belime ve kasığı a ara ara saplantı oluyor birde çok çok uykum geliyor ben muhtemelen istediğiö için pozitiftir diye kendi kendime diretiyorumdur çok teşekkür ederim başka zamana inşallah sağlıcakla alırım haberi

İkiz olması için çoook erken. Yumurta döllenecek bölünecek vs. 7 gibi bi değerle ikiz olup olmadığını anlaşılmaz zaten.
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla alırsınız haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…