• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 7.15 ten 3.6 ya DÜŞTÜ. Bakar mısınız?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
239
53
13
26
Ağlayarak yazdım heveslenmiştim ama elimden birşey gelmiyor . İlk denememizdi. Kimyasal mı demek oluyor bu. Doktora görünmeme gerek var mı? Aşırı modum düştü pek iyi hissetmiyorum kendimi size burada sevinçle vermiştim haberi birdaha oldu mu olmadı mı diye düşünmeyeceğim hiç öğrenmeseydim değeri daha iyi olurdu.

Ah kuzum ya erken öğrenmek bu yüzden iyi değil işte bende çok stresliyim 😕 belki yükselir değer keske yarın baktırsaydın değilse de kimyasaldan sonraki ay kolay kalınıyormuş inşallah öyle olur 🙏

Ah kuzum ya erken öğrenmek bu yüzden iyi değil işte bende çok stresliyim 😕 belki yükselir değer keske yarın baktırsaydın değilse de kimyasaldan sonraki ay kolay kalınıyormuş inşallah öyle olur 🙏
Yarın baktırsamda değişmeyecekti ki 😔 düştüğünü erken görmüş oldum 😔

Merhaba kizlar bu konuda betahcg referans dışı çıkıyor neden bilginiz varmı bu şekilde resim bırakıyorum bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-14-16-41-41-873_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-14-16-41-41-873_com.android.chrome.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
Ağlayarak yazdım heveslenmiştim ama elimden birşey gelmiyor . İlk denememizdi. Kimyasal mı demek oluyor bu. Doktora görünmeme gerek var mı? Aşırı modum düştü pek iyi hissetmiyorum kendimi size burada sevinçle vermiştim haberi birdaha oldu mu olmadı mı diye düşünmeyeceğim hiç öğrenmeseydim değeri daha iyi olurdu.
Ah canım yaa 😔 dün ne kadar sevinmiştik. Kısmet değilmiş ama kimyasal iyidir adetle atarsın canım bi dahaki ay da kolay olur derler hamilelik 🤲🏻

Evet kimyasal gebelik oluyor.1 hafta içinde regli olursunuz.Sıkmayın canınızı demek ki hamile kalabiliyorsunuz bu iyi bi şey.Ayrıca kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kalan o kadar çok var ki. Kısmet değilmiş deyip önünüze bakmaya çalışın inşallah en tez zamanda tekrardan hamile kalırsnız🌸

Back