• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 7.13 hamilelik var mı ??? Kizlar acil yardim

Kubra7861

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
80
43
38
31
Kizlar reglime 5 gün var. Aşırı göğüs hassasiyeti ve kahverengi akıntım var. Bugün betama baktırdım 7.13 çıktı. Hamile miyim acaba?

Var ama çok erken kan vermişsin keşke bekleseydin 🥺 bu arada doktorum bana beta 7 çıktığında var da diyebiliriz yok da diyebiliriz demişti.

Var ama çok erken kan vermişsin keşke bekleseydin 🥺 bu arada doktorum bana beta 7 çıktığında var da diyebiliriz yok da diyebiliriz demişti.
Benim kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor pıhtılaşma bozukluğu var bende o yüzden erkenden vermem gerekiyor. İki gün sonra tekrar vereceğim inşallah sağlıklı ilerler.

Bugün akşam tekrar beta vericem bakalım hayırlısı. Ama kahverengi lekelenmem ve göğüs hassasiyeti devam ediyor. Üç gün var regl olmama ama hiç karın ağrısı belirtisi yok. Normalde gelirdi üç gün önceden karın ağrısı
Bende gebeliğimi öğrendim akşamında başladı lekelenmem hala devam ediyor bu gün 2. Kanı verecem bakalım yükselmişmi

Merhabalar, üzülerek söylüyorum, Beta değeriniz az artmış, doktorunuz bir şey dedi mi önceki değeri söylediğinizde

Merhabalar, üzülerek söylüyorum, Beta değeriniz az artmış, doktorunuz bir şey dedi mi önceki değeri söylediğinizde
Muayeneye gel dedi sadece. Kimyasal büyük ihtimalle. Bir önceki de kimyasaldi. Ondan öncekinde de 6 haftalıkken kalbi durdu. İnsan gerçekten yıpranıyor. Rabbim hayırlısını versin.

Kizlar reglime 5 gün var. Aşırı göğüs hassasiyeti ve kahverengi akıntım var. Bugün betama baktırdım 7.13 çıktı. Hamile miyim acaba?
Evet hamilelik başlamış inşallah sağlıkla ilerler 😇

Allah razı olsun canm senin doktorunnne dedi
Anlattım durumu. Sadece muayeneye gel dedi. Bir şey demedi. Benim geçen sene 6 haftalık kalp durması sonucu kaybım oldu. Bir de kimyasal yaşadım bunun üstüne genetik test yaptırdım bende hafif pıhtılaşma çıktı. Eşimde sıkıntı yok. Bunun üzerine kan sulandırıcı hap başlattı doktorum ama bu üçüncü de kimyasal. Anlamadım ben bu işi. Acaba başka bir şey var da bilemiyor muyum. Gerçekten kafam allak bullak.

Anlattım durumu. Sadece muayeneye gel dedi. Bir şey demedi. Benim geçen sene 6 haftalık kalp durması sonucu kaybım oldu. Bir de kimyasal yaşadım bunun üstüne genetik test yaptırdım bende hafif pıhtılaşma çıktı. Eşimde sıkıntı yok. Bunun üzerine kan sulandırıcı hap başlattı doktorum ama bu üçüncü de kimyasal. Anlamadım ben bu işi. Acaba başka bir şey var da bilemiyor muyum. Gerçekten kafam allak bullak.
Rabbim yardımcın olsun canm inşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna
Hsg filan cekildinmi

Back