Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canım3 kere test yaptım silik çizgi çıktı.
Kan testim de 6.45 çıktı ve sonuçta high yani yüksek yazılıyor. Hamile miyim acaba?
2 gün sonra tekrarlayın çok düşük kimyasal da olabilir ben bikac sefer bukadar dusuk sonuc gordum ve hepsi kimyasaldi,inşallah yükselir adete kaç gün var3 kere test yaptım silik çizgi çıktı.
Kan testim de 6.45 çıktı ve sonuçta high yani yüksek yazılıyor. Hamile miyim acaba?
Adetim 4 gün gecikti2 gün sonra tekrarlayın çok düşük kimyasal da olabilir ben bikac sefer bukadar dusuk sonuc gordum ve hepsi kimyasaldi,inşallah yükselir adete kaç gün var
Adet 4 gün geçipte sonuç buysa kimyasal olma ihtimali var. Umarım değildir. Geç döllenmedir.Adetim 4 gün gecikti
İnşallah kimyasal değildir
4 gün adet geçmeye bu sonuç çok düşük malesef kimyasal ihtimali yüksekAdetim 4 gün gecikti
İnşallah kimyasal değildir
Ama hamilelik belirtilerim varAdet 4 gün geçipte sonuç buysa kimyasal olma ihtimali var. Umarım değildir. Geç döllenmedir.
2 günde 1 HCG baktırın artış 2 katına çıkması lazım.
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı.ki şuan zaten hamilelik var. Sadece sağlıklı bir hamilelik olması için değer 2 katına çıkmasını beklemelisiniz.Ama hamilelik belirtilerim var
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı.ki şuan zaten hamilelik var. Sadece sağlıklı bir hamilelik olması için değer 2 katına çıkmasını beklemelisiniz.
Yani kimyasal mı adetim düzensizse?Merhabalar canınızı sıkmayın. Adet döneminiz filan duzensizse olabilir belki de böyle.
Onu bilemem geç döllenme filan da olabilir. Bence güzelce bir hafta bekleyin sonra kan testi verin.Yani kimyasal mı adetim düzensizse?
Ama adetim en fazla2-3 gün değişir
Yarın gece verebilirsin değer 12 ve üstü olmalı.Dün gece kan verdim acaba yarın gece tekrar versem mi? 2 gün geçmiş olur