- 4 Ekim 2021
- 11
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi pinarzeynep1
Bugün kan verdim beta 48.7 çıktı sizce hamileyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeett hayırlı olsun inşallahBugün kan verdim beta 48.7 çıktı sizce hamileyim ?
Kac haftalıktır pekiEveeett hayırlı olsun inşallah
Ben çok zor hamile kalabildim. Benim adetim çok düzensiz onu hesaplayamıyorum bileHayırlı olsun bayağı yeni gözüküyor 3 haftalık bile olabilir yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? İki günde bir artışı kontrol ettirin ♥
Evet hamilesin son adet tarihin nedir ona göre hesaplanır haftasıBugün kan verdim beta 48.7 çıktı sizce hamileyim ?
Düzensiz olduğum icin hesaplayamıyorumEvet hamilesin son adet tarihin nedir ona göre hesaplanır haftası
Tamamdır teşekkür ederim2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde kan ver ,
sonra ultrasın görüntüsüne göre dr kaç haftalık oldugunu hesaplar
hayırlı olsun sağlıkla dogsun bebegın
Benim de ilk öğrendiğim de 48 di 2 haftalık dedi doktor. Adet gününden hesapla canım . Bol bol dinlenBugün kan verdim beta 48.7 çıktı sizce hamileyim ?
Keşke hesaplayabilsem en 6 ay önce oldum adet ve çok düzensiz olduğu icin hesaplayamıyorumBenim de ilk öğrendiğim de 48 di 2 haftalık dedi doktor. Adet gününden hesapla canım . Bol bol dinlen
Gebelik var bence. Bende üç defa kan verdim ve üçüncü de de artışı gördüm sonra keseyi sonra da bebeği gördüm. İnşallah sende tekrar kan ver ve artış var mı doktor söylerKeşke hesaplayabilsem en 6 ay önce oldum adet ve çok düzensiz olduğu icin hesaplayamıyorum