- 3 Ocak 2017
- 149
- 70
- 13
- 33
- Konu Sahibi betulardaaaaaa
-
Benim adetim 11 gün geçmesine rağmen 3.80 di. Doktorum bir hafta sonra gel demişti. 1 hafta sonra 98di:) şuan 3 buçuk aylık hamileyim.
adetime 1 hafta var diyorsun geç döllenme olduysa bence olabilir. Çünkü burda hamile olmayan bir çok arkadaş test yaptığında max 2yi gördü üstüne pek çıkan olmadı bikaç gün sonra tekrar bir test yaptır bence sabırsızım diyorsan bir de erken gebelik tsti deneyebilirsin derim
Canım cuma günü tekrarla yükseldiyse gebesin. Benim 4 gün kala 11 çıkmıştı sonra yükseldi
Tamam canım bekliyorum sonucu
Masallah gayet iyi bir artis iki gunde canim. İnsAllah saglikla kucagina alirsin insAllahhhKızlar dayanamadım kan verdim bugün sonuç 10.39 a yükselmiş5 üstü hamile sayılıyor değil mi
Masallah gayet iyi bir artis iki gunde canim. İnsAllah saglikla kucagina alirsin insAllahhh
Demiştim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet canim hamilesin daha çok minik bi bebişin var inşallah daha da çok yükselir degerin :) :)Kızlar dayanamadım kan verdim bugün sonuç 10.39 a yükselmiş5 üstü hamile sayılıyor değil mi
Evet canim hamilesin daha çok minik bi bebişin var inşallah daha da çok yükselir degerin :) :)
Anlıyorum canım seni bende 9 aydir çabalıyorum bi bebişim olsun diyeAy insallah insallah ya. Nasıl heyecanlıyım ilk Bebek birde
Anlıyorum canım seni bende 9 aydir çabalıyorum bi bebişim olsun diye
Amiiinnn inşallah caniimm :):)Allah en yakın zamanda sana da böyle haber almayı nasip etsin
Gözün aydın canım daha da yükselir inşallah :)Bugün kü hcg beta sonucum 44.79
Gözün aydın canım daha da yükselir inşallah :)
6 günlük adet gecikmesi ile çıkan betahcg degerim 1576,5 sizce nasil deger arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?