- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Verdim canım saat 14-14:30 da çıkacak Mış
Amin canım inşallahHayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Yeni test yapmadınmı cnm eskisi kurumuş kuruyunca böyle saçma sapan cizhi cıkıo sen damkayı akıttıktan sonra ilk 10 dk bak zaten yeni gördim kanıda vermişsin inş yüksel iştirKızlar üstteki test sabah böyle olmuş neden ki
İnşallah vişneliturtam sağol canım ya inşallah yükselmiştirYeni test yapmadınmı cnm eskisi kurumuş kuruyunca böyle saçma sapan cizhi cıkıo sen damkayı akıttıktan sonra ilk 10 dk bak zaten yeni gördim kanıda vermişsin inş yüksel iştir
Sağol canım inşallahInşallah güzel haberler alırsın canım
Canm çok erken yapıyosun üzülüyorsun daha 12 gün var adetine yumurtladınsa bile Yen'i oluşur hiç moralini bozma0.60 kızlar moralim alt üst oldu ya
Hadi yaa0.60 kızlar moralim alt üst oldu ya
0.60 kızlar moralim alt üst oldu ya
Evet canım farklı yerlerde yaptırmadım değerlerde oynama olmasın diye ama olmayınca olmuyor işteAynı yerde mi ölçüm yaptırdın canım?
Lekelenmelerin yumurtlamadan kaynaklıBat kasımın 21 ve Benim
Kasım 3 ,4 ,5 olmak üzere üç gün üst üste kahve ve pembemsi lekelenmem oldu şüphelendim gittim adetime daha 15 gün var sonuç 3.89 dr iki günde bir tekrarla dedi düşüşüm olduğu için iki tane kan sulandırıcı verdi sizce yükselir mi bu değer
Alttakin de gördüm bugün yaptırmadın beta dimiKızlar testlere bakar mısınız
Yok canım yaptırmadım yaptırmama gerek kalmadı diye düşünerek evde test vardı bi deneyim dedim sonuç böle çıktı canımAlttakin de gördüm bugün yaptırmadın beta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?