• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 3.89 kızlar acil yardım

İki düştüğüm oldu canım 2016ve 2017 de 2016 dan bu zamana bekliyorum istiyorum Rabbim iki tane verdi bizden çok sevdi aldı herşey Allah tan ona sığınıyorum yine inşallah sağlıklı uzun ömürlüsünü nasip edecek
inşallah canım sağlık kı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim ağır bi imtihan beklemek

KIZLAR bugün test yaptım ve böle çıktı

Eklentiler

• IMG_3235.JPG
    IMG_3235.JPG
    45,3 KB · Görüntüleme: 120
Ya inş hamile çıkarsın canım ya çok isterim. Ne kadar çok istediğini biliyorum. Rabbim yüzünü güldürsün. Hayırlı ömürlü evlat nasip etsin heyecanla bekliyorum haberini :)
Sağol canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah güzel şeyler paylaşırım ♥️

nemesis nemesis SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Mesela ben :KK48: adetim bittiği gibi yumurtladim adet gunumden önce hcg 4000di. Bebiş de epey önden gidiyor haftasına göre.

Hadi inşallah canım, hayırlısıyla Allah güzel haberler almayi nasip etsin.
Hafi inşallah öyledir kuzum benim normalde 0.1 çıkardı 3.89 çıkınca 15 gün varken erken yumurtlamış olabilirim umuduyla sarıldım testlere sağsağlim bir avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim meleğini canım ♥️

Hafi inşallah öyledir kuzum benim normalde 0.1 çıkardı 3.89 çıkınca 15 gün varken erken yumurtlamış olabilirim umuduyla sarıldım testlere sağsağlim bir avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim meleğini canım ♥️
Aminnn canım, hepimiz saglikla kucagimiza alırız inşallah bebişkoları:KK68:

Yumurtlama gunlerini takip ediyor muydun? Normal duzende isen zor gibi gebelik daha yumurtlama gerceklesmemis gorunuyor. Ama eger erken yumurtladiysan evet hamile olabilirsin. Ben korundugum zamanlar bile takip ediyordum bazen adetimden bir hafta sonra yumurtladigimda oluyordu acaba oyle bir sey yasamis olabilir misin?

Yumurtlama gunlerini takip ediyor muydun? Normal duzende isen zor gibi gebelik daha yumurtlama gerceklesmemis gorunuyor. Ama eger erken yumurtladiysan evet hamile olabilirsin. Ben korundugum zamanlar bile takip ediyordum bazen adetimden bir hafta sonra yumurtladigimda oluyordu acaba oyle bir sey yasamis olabilir misin?
Bilmiyorum canım yumurtlama takibi yapamadım hiç durum nedir hiç bir fikrim yok

Bilmiyorum canım yumurtlama takibi yapamadım hiç durum nedir hiç bir fikrim yok
Benim kasiklarim cok agirir, hatta ciddi agirir ve beyaz yumurta aki kivaminda sivi gelir. O sivi zaten yumurtlamanin gerceklestigini gosteriyor. Ben bu sekilde takip ederdim. Ama eczanelerde ovulasyon testi var onblarka da ogrenebilirsiniz.

Kızlar üstteki test sabah böyle olmuş neden ki

Eklentiler

• IMG_3447.JPG
    IMG_3447.JPG
    38 KB · Görüntüleme: 97
Back