- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
İnşallah yükleselir canım dua et bol bolBat kasımın 21 ve Benim
Kasım 3 ,4 ,5 olmak üzere üç gün üst üste kahve ve pembemsi lekelenmem oldu şüphelendim gittim adetime daha 15 gün var sonuç 3.89 dr iki günde bir tekrarla dedi düşüşüm olduğu için iki tane kan sulandırıcı verdi sizce yükselir mi bu değer
İnşallah canım çok umutlandım bu kadar yüksek çıkmazdı normalde değerim ve 15 gün varken 3.89 normalde 0.1 çıkardıİnşallah yükleselir canım dua et bol bol
Sen daha yeni yumurtladın mademİnşallah canım çok umutlandım bu kadar yüksek çıkmazdı normalde değerim ve 15 gün varken 3.89 normalde 0.1 çıkardı
normalde adet döngünüz kaç gün ki? regle 15 gün varsa daha yumurtlamanız ya yeni olmuştur yada 1 2 güne olacaktır.Bat kasımın 21 ve Benim
Kasım 3 ,4 ,5 olmak üzere üç gün üst üste kahve ve pembemsi lekelenmem oldu şüphelendim gittim adetime daha 15 gün var sonuç 3.89 dr iki günde bir tekrarla dedi düşüşüm olduğu için iki tane kan sulandırıcı verdi sizce yükselir mi bu değer
İnşallah canım doktorla bundan sebep polemik yaşadım ben bugün yumurtlamam gerekiyor dedim oda dedi ki siz beni dinleyin ve iki gün sonra tekrar kan verin dedi bende umutlandırıyorsunuz bizi boşuna dedim moralimiz alt üst oluyor deyince ultrasondan baktı ve rahimde kalınlaşma var dedi sen beni dinle deyip gönderdi canım inşallah vardırvalla normalde imkansız ama burada adetin bitiş günü yumurtlayıp hamil kalan bir arkadaş var. o yüzden olmaz dememek lazım =) hayırlısı olsun..
valla doktor daha iyi bilir neticede =) sen 2 gün sonra kan ver. kaybedecek bir şeyin yok :)İnşallah canım doktorla bundan sebep polemik yaşadım ben bugün yumurtlamam gerekiyor dedim oda dedi ki siz beni dinleyin ve iki gün sonra tekrar kan verin dedi bende umutlandırıyorsunuz bizi boşuna dedim moralimiz alt üst oluyor deyince ultrasondan baktı ve rahimde kalınlaşma var dedi sen beni dinle deyip gönderdi canım inşallah vardır
İnşallah Rabbim bi tane versinde ikincisinide aramam şimdilik inşallah vardır hayırlısı olsun hakkımızda canımValla bata bu kadar varken bu değer çıktıysa ikiz bile olabilir :) hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir geçmez şimdi bu iki gün
İnşallah Rabbim bi tane versinde ikincisinide aramam şimdilik inşallah vardır hayırlısı olsun hakkımızda canım
Dediğin doğru canım arkadaşımda da böle olmuştu şimdi ikiZleri var :)Amin hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Değer olarak aslında gebelik ifade etmiyor ama adete daha çok vakit var ona göre çok yüksek olduğu için öyle dedim
Dediğin doğru canım arkadaşımda da böle olmuştu şimdi ikiZleri var :)
Amin canım inşallah ❤Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Bende çok sabırsızım bi bilsen çatladım meraktan canım yaMerakla bekliyorum hatta seni izlemeye alayım bari iki gün sonra ne çıkacak bakalım
Ne zaman dur istiyosun çok istediğini anladım zaten inşallah olur cnmBende çok sabırsızım bi bilsen çatladım meraktan canım ya
İki düştüğüm oldu canım 2016ve 2017 de 2016 dan bu zamana bekliyorum istiyorum Rabbim iki tane verdi bizden çok sevdi aldı herşey Allah tan ona sığınıyorum yine inşallah sağlıklı uzun ömürlüsünü nasip edecekNe zaman dur istiyosun çok istediğini anladım zaten inşallah olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?