Beta 3.79

Oykuuuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
53
14
3
35
Bugun adetim bir gün geçti diye test yaptırdım beta 3.79 çıktı artma ihtimali var mı çok düşük değil mi

Bugun adetim bir gün geçti diye test yaptırdım beta 3.79 çıktı artma ihtimali var mı çok düşük değil mi
Üzmek istemem ama bence yükselmez adet olacağın zaten beta HCG biraz yükselir ama tabi şu ihtimalde var geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekle sonra test yap tekrar

Üzmek istemem ama bence yükselmez adet olacağın zaten beta HCG biraz yükselir ama tabi şu ihtimalde var geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekle sonra test yap tekrar
Cnm başka bir sıkıntı yoktur demi kimyasal olsa bile düşer demi doktora gitmeye gerek var mı acaba ya

Fikir verecek kimse yok mu kızlar çok değişik ya kasık ağrısı falan da yok adet olacağıma dair of Allahim ne zormuş ya

Bence bekle, bn silik çizgiyi gördükten sonra 3 gün bekledim, hergün testi tekrarladım, eğer çizgi belirginleşmeyip daha da silikleşip kaybolsaydı kimyasaldır deyip hiç gitmeyecektim.

Bence bekle, bn silik çizgiyi gördükten sonra 3 gün bekledim, hergün testi tekrarladım, eğer çizgi belirginleşmeyip daha da silikleşip kaybolsaydı kimyasaldır deyip hiç gitmeyecektim.
Test mi yapayım cnm belli olur mu acaba teste ya artık güvenim kalmadı testlere idrar testlerine

Geç döllenme ise yükselebilir ya da kimyasal gebelik oldu belkide değer düştü. Anlamanın tek yolu bekleyip bi kaç gün sonra tekrar tahlil yaptırmak

Test mi yapayım cnm belli olur mu acaba teste ya artık güvenim kalmadı testlere idrar testlerine
Şimdi giderseniz iki günde bir durmadan kan testi vereceksiniz, korona var, yorulacaksınız. Bence birkaç gün bekleyin, kimyasalsa da olsa - ki inşallah değildir- boşu boşuna gidip oralarda yorulmazsınız. Malum çok vaka var, dikkat etmek gerek.

Haklısın cnm ya biraz daha beklim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…