Üzmek istemem ama bence yükselmez adet olacağın zaten beta HCG biraz yükselir ama tabi şu ihtimalde var geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekle sonra test yap tekrarBugun adetim bir gün geçti diye test yaptırdım beta 3.79 çıktı artma ihtimali var mı çok düşük değil mi
Cnm başka bir sıkıntı yoktur demi kimyasal olsa bile düşer demi doktora gitmeye gerek var mı acaba yaÜzmek istemem ama bence yükselmez adet olacağın zaten beta HCG biraz yükselir ama tabi şu ihtimalde var geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekle sonra test yap tekrar
İns cnm Bir hafta sonra tekrar vereceğim adet olmazsaBen yukselen duymuştum.
Sen ne olur ne olmaz doktora git rske atma varsa bile benceCnm başka bir sıkıntı yoktur demi kimyasal olsa bile düşer demi doktora gitmeye gerek var mı acaba ya
Hm. Gideyim bakim yarın cnm bu viruste de nasil gideceğim hiç bilmiyorumSen ne olur ne olmaz doktora git rske atma varsa bile bence
Test mi yapayım cnm belli olur mu acaba teste ya artık güvenim kalmadı testlere idrar testlerineBence bekle, bn silik çizgiyi gördükten sonra 3 gün bekledim, hergün testi tekrarladım, eğer çizgi belirginleşmeyip daha da silikleşip kaybolsaydı kimyasaldır deyip hiç gitmeyecektim.
Geç döllenme ise yükselebilir ya da kimyasal gebelik oldu belkide değer düştü. Anlamanın tek yolu bekleyip bi kaç gün sonra tekrar tahlil yaptırmakBugun adetim bir gün geçti diye test yaptırdım beta 3.79 çıktı artma ihtimali var mı çok düşük değil mi
Şimdi giderseniz iki günde bir durmadan kan testi vereceksiniz, korona var, yorulacaksınız. Bence birkaç gün bekleyin, kimyasalsa da olsa - ki inşallah değildir- boşu boşuna gidip oralarda yorulmazsınız. Malum çok vaka var, dikkat etmek gerek.Test mi yapayım cnm belli olur mu acaba teste ya artık güvenim kalmadı testlere idrar testlerine
Çok merak ediyorum baklaim ne olacak acabaGeç döllenme ise yükselebilir ya da kimyasal gebelik oldu belkide değer düştü. Anlamanın tek yolu bekleyip bi kaç gün sonra tekrar tahlil yaptırmak
Hayırlısı olsun inşallahÇok merak ediyorum baklaim ne olacak acaba
Haklısın cnm ya biraz daha beklim ben en iyisiŞimdi giderseniz iki günde bir durmadan kan testi vereceksiniz, korona var, yorulacaksınız. Bence birkaç gün bekleyin, kimyasalsa da olsa - ki inşallah değildir- boşu boşuna gidip oralarda yorulmazsınız. Malum çok vaka var, dikkat etmek gerek.
Mrb tekrar baktirdinizmi acaba güzel haber var mı benimde böyle oldu daHaklısın cnm ya biraz daha beklim ben en iyisi
Malesef cnm ya adet oldum sonra morfoloji sıkıntısı olduğu için eşimde böyle oluyormuşMrb tekrar baktirdinizmi acaba güzel haber var mı benimde böyle oldu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?