Gebeliğe Hazırlık Beta 2300 olduğunda 4+6da kese görünür mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
alt karnım da yağ fazlalığım var bu da etkiler mi görünmemesini? Siz kaç betada yada kaçıncı haftada gördünüz acaba

Vajinal ultrasonla gorunur canim ama karindan gorunmeyebilir

alt karnım da yağ fazlalığım var bu da etkiler mi görünmemesini? Siz kaç betada yada kaçıncı haftada gördünüz acaba
Canim benim 4+6da hcg 1838iken karindan ultrasonla gozuktu ama kese zaten 5mm icinde bebek gozukmedi

peki vajinalde kese dolu mu vs görülür değil mi? Boş gebelikten dış gebelikten korkuyorum da. Kusura bakmayın bilgisizim biraz
Daha bebek gzukmez kese gozuktukten bir yada iki hafta sonra doktor ona gore senincagirir

zayıf mısınız acaba sanırım kilolularda karından görünmüyor. Bebek gözükmemesi normal yani öyle mi
Yok askim ne zayifi fazla kiloluyum bende sasirdim, bak simdi kilo olunca bebek tutmaz yaziyolar ama bazi seyler olucaksa nasipse hic etkilenmiyo oyle dusun kilon warsada takma hic kafana insallah verriz, gozukuo gozukmemesi bence birazda doktor insiyatifinde karindan bakalim goruruz dese kimse hayir demez veya erken bakalim dese hicbi anne hayir demez garanti olsun diye daha gec veya vajinadan bakiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…