Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee hamilesiniz zaten beta 5 üzeri gebelik var demektirAdetten 1 gün önce kan verdim beta 200 çıktı.. 5 gündür adet olmuyorum karnım şiş belirtiler ama idrak da baktim ondanda negatif aynı durumu yaşayıp hamile olan varmı ??
Merhaba ben iki ay önce düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim. İki hamilelikte de adet olacakmış gibi birebir sancım oldu. normalmiş merak etmeyin. Ancak beta değerinizi güzel artıyor mu diye tekrar kontrol ettirin bence, progesteron hormonuna da baktırırsanız kanama yaşayıp yaşamayacağınızı görürsünüz. Progesteron düşünce kanama/düşük oluyor. Ayrıca beta 200 idrar testinde çıkmalıydı, test hatalıdır kan testini baz alınAdetten 1 gün önce kan verdim beta 200 çıktı.. 5 gündür adet olmuyorum karnım şiş belirtiler ama idrak da baktim ondanda negatif aynı durumu yaşayıp hamile olan varmı ??
0.200 çıktı yanlış yazmişimEe hamilesiniz zaten beta 5 üzeri gebelik var demektir
Ben de geçen ay düşük yaptım da şeyi soracaktım size düşükten sonra ne zaman adet oldunuz, 35 gün oldu adet olmadım acaba adet söktürücü alsam mıMerhaba ben iki ay önce düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim. İki hamilelikte de adet olacakmış gibi birebir sancım oldu. normalmiş merak etmeyin. Ancak beta değerinizi güzel artıyor mu diye tekrar kontrol ettirin bence, progesteron hormonuna da baktırırsanız kanama yaşayıp yaşamayacağınızı görürsünüz. Progesteron düşünce kanama/düşük oluyor. Ayrıca beta 200 idrar testinde çıkmalıydı, test hatalıdır kan testini baz alın
ben kendiliğimden düşürmüştüm 26-27 temmuz gibi düşük kanamam bitti, sonraki normal adetim 20 ağustosta başladı. Bence hiç müdahale etmeyin ilaçla. Rahimin kendi kendine kendini toparlamasını bekleyin. Sıradaki gebeliğinizin sağlıklı ilerlemesini istiyorsanız önce rahminiz toparlanıp kendine gelmeli.Ben de geçen ay düşük yaptım da şeyi soracaktım size düşükten sonra ne zaman adet oldunuz, 35 gün oldu adet olmadım acaba adet söktürücü alsam mı
Ben de kendim düşürdüm evde, hiçbir adet belirtim de olacak gibi gözükmüyorumben kendiliğimden düşürmüştüm 26-27 temmuz gibi düşük kanamam bitti, sonraki normal adetim 20 ağustosta başladı. Bence hiç müdahale etmeyin ilaçla. Rahimin kendi kendine kendini toparlamasını bekleyin. Sıradaki gebeliğinizin sağlıklı ilerlemesini istiyorsanız önce rahminiz toparlanıp kendine gelmeli.
o zaman negatif bir hafta sonra tekrar test yapın net olursunuz0.200 çıktı yanlış yazmişim
O zaman testi tekrarlayın bat geçmiş0.200 çıktı yanlış yazmişim
Almayın zaten 40. Gün normal adet olmaya başlıyorsunuz. O kendiliğinden gelir üzülmeyin.Ben de geçen ay düşük yaptım da şeyi soracaktım size düşükten sonra ne zaman adet oldunuz, 35 gün oldu adet olmadım acaba adet söktürücü alsam mı
İnşallah ya bekliyorum bakalım teşekkür ederimAlmayın zaten 40. Gün normal adet olmaya başlıyorsunuz. O kendiliğinden gelir üzülmeyin.