Beta 20.000

duyguudk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
30
8
31
Arkadaşlar merhaba adet olduğumda tüp bebek tedavisine başlayacaktım kanamam olunca gittim kese göründü beta 20.000 çıktı kese içinde yolk oluşumu da var henüz bebek yok 6hafta civarında boş gebelik olma ihtimali var mı beta bu kadar yüksek çıkıp boş olan var mı beklemek çok zor oluyor

6da bende kese dışında birşey görmemişti doktor hatta "hicbirsey yok yani bilemiyorum miy miy" yaptı 6+6da lekeyle gittim hafiften kalp atışını ilk o gün duydum, inşallah sende duyarsın sağlıcakla kavusursun

Yarın asıl doktorumla görüşeceğim 4 gün önce tüp bebek hekimi bunları söylemişti tüm umudum bittiğinde doğal yolla olduğu için hala şok içindeyim ve inanamıyorum.

Yarın asıl doktorumla görüşeceğim 4 gün önce tüp bebek hekimi bunları söylemişti tüm umudum bittiğinde doğal yolla olduğu için hala şok içindeyim ve inanamıyorum.
Rabbim bagislasin size, olacağı varsa bı şekilde oluyor gerçekten, güzel sürpriz yapmış

Bende de bir şey gorunmuyordu çok korkmuştum, bir sonraki randevuya kadar içim içimi yemişti. Bazen daha çok küçük olduğu için cihazlarda gozukmeyebiliyormus o nedenle direkt boş gebelik demeyip bekleyelim diyorlarmış. Sonrasında hiçbir aşamada kurcalamadim doktorum bu bu şu şu derken bile bana anlatmayın lütfen siz görüyorsunuz bir şey olursa söylersiniz diyordum. Cehalet mutluluk. Allah sizin de sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Var mı yok mu emin olsam bende arkama yaslanacağım bu aşamaya kadar öyle internetten hiç bir aşılamam da başıma birşey gelmeden araştırma yapmadım bile. Ama belirsizlij beni heyecanlandırdı rahatsız etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…