• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 17451,94 neden bu kadar yüksek?

Merhaba şimdi doktordan geldim herşeyin güzel gittiğini değerinde yüksek olmasının normal olabiliceğini söyledi. Keseyi gördük (tek keseydi ikiz gebelik değil) ve kalp atışlarını duyduk sağlıklı çok şükür.
O yüzden değeri yüksek arkadaşlar korkmasınlar herkeste aynı olmuyormuş.

Merhaba şimdi doktordan geldim herşeyin güzel gittiğini değerinde yüksek olmasının normal olabiliceğini söyledi. Keseyi gördük (tek keseydi ikiz gebelik değil) ve kalp atışlarını duyduk sağlıklı çok şükür.
O yüzden değeri yüksek arkadaşlar korkmasınlar herkeste aynı olmuyormuş.
Kaç haftalıkmışsın

Merhaba benim de aynı durum olmuştu ikiz diye düşündük ancak olmadı , heyecanlanır mısınız bilmem ama bir acil tıp teknisyeni olarak bebeğinizin çok yüksek ihtimalle erkek olacağını söyleyebilirimm hayırlı olsun :))

Şuan bu yorumunuz bana güç verdi. Benim 6+1 de bhcg değerim 32000 küsür çıktı ve doktorum mol gebelikten şüphelendi. Dünyam başıma yıkıldı desem yeri. Sizin adınıza çok sevindim. Peki bugün tekrar kan verdiniz mi?
Verdim ancak beta değeri için değil başka değerlere bakmak için istedi doktorum. Sonuç belli mi peki sizin?

Merhaba benim de aynı durum olmuştu ikiz diye düşündük ancak olmadı , heyecanlanır mısınız bilmem ama bir acil tıp teknisyeni olarak bebeğinizin çok yüksek ihtimalle erkek olacağını söyleyebilirimm hayırlı olsun :))
Teşekkür ederim erkek veya kız farketmiyor bizim için sağlıklı gelir inşallah :))

Önceki gün beta testi yaptırdım ve sonuç 17451 çıktı duyan herkes çok fazla yüksek olduğunu söylüyor. Doktorumda değerle ilgili bir bilgi vermedi ve 5 haftalık olduğunu söyledi. Ancak 5 haftalık için çok yüksek bi değrr değil mi? Başına gelen var mı?
5 haftalık gebeyim bende 4104 değerim sizin baya yüksek tek yumurta ikizi olabilir hayırlısı olsun inşaAllah 🤲 🥰

Back