- 2 Mayıs 2018
- 192
- 34
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir değerHanımlar bu değer iyimi? 2 gün kaldı Adetime çok korkuyorum bebeğim beni terk ederse bu iyi bir artışmış adet geçmediği halde?
Gayet güzel bir değer canım hayırlı olsun sanırım ilaçla tedavi oldun süreci ve belirtilerini anlatırmışım bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum daHanımlar bu değer iyimi? 2 gün kaldı Adetime çok korkuyorum bebeğim beni terk ederse bu iyi bir artışmış adet geçmediği halde?
Ben çatlatma iğnesi olmadım kist vardı diye bana yapmadı doktor Klomen aldimGayet güzel bir değer canım hayırlı olsun sanırım ilaçla tedavi oldun süreci ve belirtilerini anlatırmışım bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum da
Bende 30la ögrendim suan 5haftalık olduk onemli olan kacla ögrendıgın degıl 2gün sonra artışıdır onemı olan tebrık ederımHanımlar bu değer iyimi? 2 gün kaldı Adetime çok korkuyorum bebeğim beni terk ederse bu iyi bir artışmış adet geçmediği halde?
Yaa kaç gün kullandın yani yumurtlama zamanın bellimiydiBen çatlatma iğnesi olmadım kist vardı diye bana yapmadı doktor Klomen aldim
Hepsini kullandım kutunun evet doktor yumurta takibine aldiYaa kaç gün kullandın yani yumurtlama zamanın bellimiydi
Salı gününe randevu aldım doktordanBende 30la ögrendim suan 5haftalık olduk onemli olan kacla ögrendıgın degıl 2gün sonra artışıdır onemı olan tebrık ederım
Stres yok cok guzel değer bende 4gün kala sanırım yanlış hatırlamıyorsam 30du adet bekleseydım bende senın gıbı ogrenırdım Allahın ıznıyle artarSalı gününe randevu aldım doktordan
Teşekkür ederim amin insallahStres yok cok guzel değer bende 4gün kala sanırım yanlış hatırlamıyorsam 30du adet bekleseydım bende senın gıbı ogrenırdım Allahın ıznıyle artar