- 1 Eylül 2023
- 1.789
- 490
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Hadi ya kesin negatif miNegatif maalesef
Evett bugün adet günüm olmazsam yükselebilir inşallahKesin diyemez tabi adetin gecikebilir betan yükselebilir bunu bekleyip göreceksin :)
Evett bugün adet günüm olmazsam yükselebilir inşallah
5 in altindaki deger icin negatif diyorlar adetiniz gecince birdaha kan verin insallah guzel haber alirsinizKozlar adetime 1 gün varken beta hcg 1.7 çıktı ne demek ? Negatif mi oluyor bugün adet günüm, şüphelenmeli miyim acaba ? Yoksa adet mi olcam sizce
Çok teşekkür ederim amin tez zamanda5 in altindaki deger icin negatif diyorlar adetiniz gecince birdaha kan verin insallah guzel haber alirsiniz
Aynen Şuanda öyle yapıyorum evimle meşgulüm hepTestte kanda cikmadan heveslenmeyin yinede cok uzuluyor snra insan beklentye girince hatta aklinzdnan cikarip baska seylerle mesgul olun
Aa gerçekten de betanızın 1 olması adete kaç gün kala yaptırmıştınız da çıktı ? Benim adetten 1 gün önce 1.7 çıktıBenim betam da 1 küsürlerydi öğrendiğimde sonra yükseldi,inşallah vardir
Uykunuzuda guzel alin hergun bol su tuketin eger adet olacaksaniz su bunun olmasni sagliyo vucudu dengeleyip nezaman adetim gecikse gunde 2-3 litre su icerim o hafta adet olurumAynen Şuanda öyle yapıyorum evimle meşgulüm hephala daha olmadım nasip tabi ama
1.48 cikmis eski konuma baktım şimdi.Hatirlamiyorum kac gun öncesi olduğuna ama 3 ya da 4 gün olabilir.Aa gerçekten de betanızın 1 olması adete kaç gün kala yaptırmıştınız da çıktı ? Benim adetten 1 gün önce 1.7 çıktı
4 gün onceymisAa gerçekten de betanızın 1 olması adete kaç gün kala yaptırmıştınız da çıktı ? Benim adetten 1 gün önce 1.7 çıktı
Benim hiç gecikme olmaz günü gününe olurum çoğunlukla çok çok nadirdirUykunuzuda guzel alin hergun bol su tuketin eger adet olacaksaniz su bunun olmasni sagliyo vucudu dengeleyip nezaman adetim gecikse gunde 2-3 litre su icerim o hafta adet olurum
Nasibinizde öğrenmek varmış bende bi gecikme yaşıyım öyle test yapıp bakıcamÇok ilginç ama kaset testte o kadar silik bir cizgi gormustum ki hemen gidip kan vermistim 3 küsür cikmisti. Eğer yukselip yukselmedigini merak ediyorsaniz kan vermeden kaset testlerle de ögrenebilirsiniz bence, istiyorsaniz insallah vardır bebek
Benim adetten bir gün önce 1.7 çıktı işte düşük geldi bana değer çok ama belli de olmaz Allah ol derse olur, nasibimde yoksa olmaz tabi1.48 cikmis eski konuma baktım şimdi.Hatirlamiyorum kac gun öncesi olduğuna ama 3 ya da 4 gün olabilir.
Benim adetten bir gün önce 1.7 çıktı işte düşük geldi bana değer çok ama belli de olmaz Allah ol derse olur, nasibimde yoksa olmaz tabi1.48 cikmis eski konuma baktım şimdi.Hatirlamiyorum kac gun öncesi olduğuna ama 3 ya da 4 gün olabilir.
gördüm teşekkür ederim benim bir gün öncesinde bu çıktı4 gün onceymis