Beta 1.7 ne demek yorum lütfen 🥹

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
1.789
490
26
Kozlar adetime 1 gün varken beta hcg 1.7 çıktı ne demek ? Negatif mi oluyor bugün adet günüm, şüphelenmeli miyim acaba ? Yoksa adet mi olcam sizce

Kesin diyemez tabi adetin gecikebilir betan yükselebilir bunu bekleyip göreceksin :)

Testte kanda cikmadan heveslenmeyin yinede cok uzuluyor snra insan beklentye girince hatta aklinzdnan cikarip baska seylerle mesgul olun

Çok ilginç ama kaset testte o kadar silik bir cizgi gormustum ki hemen gidip kan vermistim 3 küsür cikmisti. Eğer yukselip yukselmedigini merak ediyorsaniz kan vermeden kaset testlerle de ögrenebilirsiniz bence, istiyorsaniz insallah vardır bebek

Nasibinizde öğrenmek varmış bende bi gecikme yaşıyım öyle test yapıp bakıcam bakmak nasip olursa tabi

1.48 cikmis eski konuma baktım şimdi.Hatirlamiyorum kac gun öncesi olduğuna ama 3 ya da 4 gün olabilir.
Benim adetten bir gün önce 1.7 çıktı işte düşük geldi bana değer çok ama belli de olmaz Allah ol derse olur, nasibimde yoksa olmaz tabi
gördüm teşekkür ederim benim bir gün öncesinde bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…