Benim da adet günüm.yarin ama ben de kan testi yaptirdim 1.20 çıktı sizce nedirKızlar merhaba ben reglime 7 gün kala kan testi verdim 1.20 çıktı sanırım biraz erken davrandım emin değilim böyle olup sonradan değerleri artan var mı merak ediyorum
Ne yaptınız yükseldi mi değerBenim da adet günüm.yarin ama ben de kan testi yaptirdim 1.20 çıktı sizce nedir
Merhaba adetime 4 gün kala test verdim <1.20 çıktı yükselme ihtimali var mı acaba?Biraz değil çok erken davranmışsınız. Gecikirse ya da en azından regl gününüzde verin bence.
Var tabii ki. Adet günü test verseniz daha iyi olurMerhaba adetime 4 gün kala test verdim <1.20 çıktı yükselme ihtimali var mı acaba?
Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti erken davrandım dımı tam bilmediğim için yazıyorum kusura bakmayınVar tabii ki. Adet günü test verseniz daha iyi olur
Yani evet 12 günde çıkabiliyor ama sperm içeride 5 gün yaşıyor yumurtayı ne zaman dölleyeceği belli değil. Adet günü ya da gecikince test yapmak daha doğru bu sebepleYumurtlama üzerinden 11 gün geçti erken davrandım dımı tam bilmediğim için yazıyorum kusura bakmayın
Reglime 20 gun var kan verdim -35 cikti yardimci olur musunuz?Yani evet 12 günde çıkabiliyor ama sperm içeride 5 gün yaşıyor yumurtayı ne zaman dölleyeceği belli değil. Adet günü ya da gecikince test yapmak daha doğru bu sebeple
Az da olsam umudum var ozaman teşekkür ederimYani evet 12 günde çıkabiliyor ama sperm içeride 5 gün yaşıyor yumurtayı ne zaman dölleyeceği belli değil. Adet günü ya da gecikince test yapmak daha doğru bu sebeple
Dalga geçmen guzum hassas konular...Reglime 20 gun var kan verdim -35 cikti yardimci olur musunuz?
Birşey daha soracağım <1.20 yazıyo o işaret ne oluyor bilgin var mı acabaYani evet 12 günde çıkabiliyor ama sperm içeride 5 gün yaşıyor yumurtayı ne zaman dölleyeceği belli değil. Adet günü ya da gecikince test yapmak daha doğru bu sebeple
1.20'den küçük demek canım 1 ya da 0'a yakın bir değer yaniBirşey daha soracağım <1.20 yazıyo o işaret ne oluyor bilgin var mı acaba
Hiç umudum kalmadı ozaman1.20'den küçük demek canım 1 ya da 0'a yakın bir değer yani