• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 1.20 çıktı yükselir mi?

Kubo22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
37
7
1
29
Kızlar Pcos hastayım 4 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yani enfeksiyon olunca bir süre bebek düşüncesi rafa kalkmıştı kızkenden beri tarlusal ile adet görürüm her tarlusal içeçeğim ay kan testi yaptırırım ve 0.5 çıkardı bu ay 1.20 çıktı bende heyecanlandım haliyle çokta ümitlenmek istemiyorum ama 3 senelik evliyiz ve bebiş istiyoruz burda o kadar çok şey okudum ki düşük değerle erkenden öğrenip daha sonra yükselen o yüzden biraz ümitli gibiyim 3 Ocak’ta vermiştim kanı 4 Ocak’ta da idrar testi yaptım negatif çıktı sadece koku hassasiyeti ve kabızlık var midem bulanmıyor yada kasıklarım ağrımıyor lütfen yardım sizce tekrar kan testi vereyim mi yükselir mi tarlusalı da içemiyorum şuan ikilemde olduğum için

Adet gününüz gecikti mi? Onu anlayamadım yazdıklarınızdan. HCG değerinin 5 mIU/ml 'den az olması negatif sonuç ama geç döllenme ise henüz yukselmemis olabilir belki.

Adet gününüz gecikti mi? Onu anlayamadım yazdıklarınızdan. HCG değerinin 5 mIU/ml 'den az olması negatif sonuç ama geç döllenme ise henüz yukselmemis olabilir belki.
Hiç adet olmuyorum sadece tarlusal hap ile oluyorum geçen ay yine bugünlerde tarlusal kullanarak 19 Aralık’ta olmuştum adet yani içiyorum 1 hafta 10 güne kadar adet oluyorum günü tam belli olmuyor o yüzden sadece geçen ay 19 Aralık’ta olmuştum adet

Hiç adet olmuyorum sadece tarlusal hap ile oluyorum geçen ay yine bugünlerde tarlusal kullanarak 19 Aralık’ta olmuştum adet yani içiyorum 1 hafta 10 güne kadar adet oluyorum günü tam belli olmuyor o yüzden sadece geçen ay 19 Aralık’ta olmuştum adet
Pcosta hamilelik nasıl takip ediliyor bilmiyorum ama 19 Aralık son adet tarihi ise min 1 ay geçse 19 ocaktan sonra pcos harici bakmak daha net olur diye düşünüyorum. Daha 1 ay bile olmamış. 19 ocaktan sonra tekrar kan takibi yaptırmanız daha netice verir durum belki. 1 ay geçmeden son adet üzerinden neden tarlusal kullanmayı düşünüyorsunuz ki? Doktor mu öneriyor?

Pcosta hamilelik nasıl takip ediliyor bilmiyorum ama 19 Aralık son adet tarihi ise min 1 ay geçse 19 ocaktan sonra pcos harici bakmak daha net olur diye düşünüyorum. Daha 1 ay bile olmamış. 19 ocaktan sonra tekrar kan takibi yaptırmanız daha netice verir durum belki. 1 ay geçmeden son adet üzerinden neden tarlusal kullanmayı düşünüyorsunuz ki? Doktor mu öneriyor?

Bugün ayın mesela 9 u bugün içince 10 güne anca oluyorum yine aynı tarihe denk gelmiş oluyor böylelikle adetim 10 yılı aşkındır bu böyle içmezsem hiç olmuyor evet doktorum öneriyor tarlusalı

Back