Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soralım
O kadar çok su içiyorum ki 5 litre şişeyi 2 gün olmadan bitiriyorum. Bebeğim de 4 aylık olduğu için çok sık emmiyor ama emmezse de sağım yapıyorum. Bunlara rağmen artmadı o yüzden damla kullanmaya başladım sütüme faydası oldu ama ağrı yaptıbnde kullanmıştım ama ağrı olmadı. sür arttırmak için bol su tüketin , bol su sayesinde sür artıyor ayrıcagünde en az 8 kez emzirmeniz gerekli bu şekilde artıyor
ısırgan otu çayı da deneyin . stresli misiniz peki? stres dönemlerinde çünkü azalma yaşanıyor , sabırlı olup bol su ve takviyelere devam edin güzel beslenin. Yemekk yedikten sonra özellikle bir anda gerilirdim. Sütüm çekildi ama bir ay snra tekkrar düzene girmişti.O kadar çok su içiyorum ki 5 litre şişeyi 2 gün olmadan bitiriyorum. Bebeğim de 4 aylık olduğu için çok sık emmiyor ama emmezse de sağım yapıyorum. Bunlara rağmen artmadı o yüzden damla kullanmaya başladım sütüme faydası oldu ama ağrı yaptı
Evet ben kullanıyorum.Soralım
Ben günde 5 litre içiyorum. İki günde 5 litre günlük 2,5 litre yapar, yeterli değil. En az 4 litre içinO kadar çok su içiyorum ki 5 litre şişeyi 2 gün olmadan bitiriyorum. Bebeğim de 4 aylık olduğu için çok sık emmiyor ama emmezse de sağım yapıyorum. Bunlara rağmen artmadı o yüzden damla kullanmaya başladım sütüme faydası oldu ama ağrı yaptı
Benim sütüm de arttı ama ondan mı acababaşladın mı kullanmaya. süt arttığı için olabilir mi
benimde çok yeniyken olmuştu ama mastit herhalde demiştim. sıcak duş almıştım.sağım yapmıştım. senin sadece ağrı sanırım
Ayy tuvaletten hiç çıkmam artıkBen günde 5 litre içiyorum. İki günde 5 litre günlük 2,5 litre yapar, yeterli değil. En az 4 litre için
Biraz azalıyor ama geçmiyorEvet ben kullanıyorum.
Benim göğüsler genelde sertleşmiyor süt dolsa da hep yumuşaklar. Bir iki kez göğsüm çok dolmuş o zaman sertleşmişti biraz. Öyle olunca ağrım olmuştu. Oğlum emince yumuşadı hemen tekrar. Ağrım da geçti direkt.
Sende de süt doldurduğu için ağrı yapmıştır belki
Sağınca ya da çocuk emince geçmiyor mu?
vücut bir noktadan sonra alışıyor korkmaAyy tuvaletten hiç çıkmam artık
Stres çok maalesef aşmaya çalıştım ama olmuyor borç harç çok da biraz ondanısırgan otu çayı da deneyin . stresli misiniz peki? stres dönemlerinde çünkü azalma yaşanıyor , sabırlı olup bol su ve takviyelere devam edin güzel beslenin. Yemekk yedikten sonra özellikle bir anda gerilirdim. Sütüm çekildi ama bir ay snra tekkrar düzene girmişti.
O zaman başka bir durum vardır bence. Bestlaktan dolayı böyle olacağını sanmam. Ya da sende yan etki yapmıştır, bilmiyorumBiraz azalıyor ama geçmiyor
yan etki olduğunu bende sanmıyorum. dozunda kullanıyorsan. masaj yap ara ara çoğaldı içindirBenim sütüm de arttı ama ondan mı acaba
vücut bir noktadan sonra alışıyor korkma
Üstünde günde 3 kere 20 damla yazıyor, bende günde 2 defa 20 damla suya damlatıp alıyorum bugün almadım ağrıyor göğsüm diyeyan etki olduğunu bende sanmıyorum. dozunda kullanıyorsan. masaj yap ara ara çoğaldı içindir
Anneler merhaba. Sütüm azalmıştı bestlak damla kullanmaya başlamıştım 10 gündür falan kullanıyorum Bi göğüsüm acayip ağrıyor. Sağım da yapıyorum gün içinde.. Bu damlanın yan etkisi mi acaba? Kullanan var mı
biraz çok geldi canım bana. ben sabah 1 bardak suya 5 damla , akşam 1 bardak suya 5 damla yapıyordum. sen biraz azalt istersenÜstünde günde 3 kere 20 damla yazıyor, bende günde 2 defa 20 damla suya damlatıp alıyorum bugün almadım ağrıyor göğsüm diye