Bebek Beslenmesi besleyemiyorum lütfen yardım edin:(((((((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melisa_1985

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
1
0
16
Antalya
merhaba arkadaşlar 3600 gram doğan ve şu anda 5aylık 6600 gram olan bir oğlum var. son 2 aydır doğru düzgün emmiyor, sağıp veriyorum yemiyor. biberona alıştıramıyorum.aptamil ve sma marka mama verdim son damlasına kadar kustu. kiloda alamıyor bu durumda. napıcamı bilemiyorum arkadaşlar. bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.

Her
beslenme öncesinde mutlaka emzirmeye çalışın. Bebeğinizi çok zorlamadan. Biberonu ilk başta almaya bilir. Bebekler ilk başta emzik veya biberonu yabancı madde gibi görüp red edebilirler. Kullandığınız biberonu değiştirmeyi denediniz mi? Bazen biberon değişikliği de çok işe yaraya biliyor. Bu arada her emzirmeden sonra sanki bebek sizi emmeye devam ediyormuş gibi mutlaka sağmaya çalışın.böylelikle sütünüzün devamlılığını sağlarsınız. bazen bebeklerde hiç bir neden olmaksızın meme grevi dediğimiz şey olabilir. BUnun için bebeği zorlamadan emzirmeye devam etmek, sağarak da sütün devamliliğini sağlamak önemli.
Bunun dışında minik kadehlerle sütü verebilirsiniz.Kaşık biberonlar var , onu da deneyebilirsiniz.,
Verdiğiniz mamalar bebeğinizi kusturuyorsa bunu mutlaka doktorunuzla paylaşın ve bebeğinize özel mama vermesini isteyin..
2 Şubatta Bostancı da emzirme seminerim olacak. İstanbuıl da iseniz beklerim. Bebeğinizin nasıl emdiğine bakarız. Bunun üsütne konuşabiliriz. Detaylar için bebeimgeliyor.blogspot.com adlı bloğuma bakabilirsiniz.
sevgilerimle

Back