Bebek Beslenmesi Beslenmeden sonra kesik kesik kusmuk hakkında;

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
Arkadaşlar kızım 3 aylık mama ile besliyorum...

Mama yedikten sonra gazını çıkarırken son 1 haftadır sürekli kesik kesik kusmuk geliyor neden olabilir???

Doktora gideyimmi???

Yardım Lütfen!!!!!!!!!

kesik kusmus iyidir demisti benim doktor..asil sorun mamadan sonra hemen sütü oldugu sekliyle kusarsa ve agiz dolusu fiskrirarak kusarsa.endise edecek durum yok sizde demekki ictigi yariyor :)

pardon canım.başını okumamışım acemiliğimden.eğer fazla geliyorsa mama fazlalığını çıkarıyordur.birde kusuğu kötü kokulu mu buna dikkat et.650 gr alması kötü değil ki.bir ay 650 alır bir ay 800 gr.bunlara takılma.bende çok takılmıştım.inan kilo dert edilcek şey değil.zaten 4. ayda kahvaltılara başlarsın.bende mamala büyüttüm.4. ayda doktorumuzla kahvaltılara geçtik.çok yediği için fazla geliyordur,o yüzden mideden geri atıyordur.ama kötü kokulu ise doktoruna sor.bazı bebeklerde mamadan dolayı reflü olabiliyor.ozman doktor mama değiştiriyor.kolay gelsin canım.

Aynı sorun kızımda da vardı, 2. aydan sonra doktorumuzun önerisiyle Aptamil AR(Anti-reflü) ya da Hümana AR kullandım şimdi hem kusmuyor hem de ayda en az 1 kg. alıyor.

Benimde oglum dogdugundqan beri hep kusardi fiskirttarak deil ama sizdirarak. Ama hep cikariyordu aptamil pre kulaniyordum dr muz aptamil anti reflex kulaniyoz. Kusmasi kesil ama benimkisi zaten cok istahsiz yemiyor hic aptamil pre verince kusuyor yine ama anti reflex verince kusmuyormam biraz yagli ve diger mamalara gore kati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…