Bebek Beslenmesi Beslenme suresi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Duyguediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
31
4
1
35
Arkadaslar 7.5 aylik oglum var. Uzun zamandir aksam 7 bucuk en gec 8de gece uykusuna yatar 3 saatte bir anne sutu icerdi ama son 1 aydir sut icmiyor reddiyor biberon mamasida istemiyor. Bir tek gecelwri miziklayinva su iciyor. Sormak istedigim aksam 7 de son yemeyini yiyip sabaha kdar sadece su icmesi ve sabah 7de uyanmasi normal mi? Bana cok uzun sure ac kaliyor gibi geliyor ama yemekte istemiyor emmekte istemiyor

Bazi Doktorlar belli bir aydan sonra gece beslenmesini kesin diyorlar ama bana mantikli gelmiyor. En az 1 2 defa yemesi gerekir diye dusunuyorum.
Bebegim 9 aylik oldu hic mama tutmadi. Simdiye kadarda emzirdim ama simdi sutum cok azaldi yok gibi..
Keci sutu aldim gece 2 defe 120ml veriyorum sukur iciyor. (Doktorumuz tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz dedi( )
Gelisimi nasil kac kilo?
Kizim cok minik belkide bu yuzden gece ac kalsin istemiyorum

Gelsimi gayet guzeldi. 1 ay once 11 saattlik bri ameliyat gecrdk ve suan diste cikardik 2 tane kilo kaybimz var ama bir sure cok az besledk ameliyat yuzunden az az yemesingerekti. Ama uzun suredir bu boyle 7 gibi yer 11 gibi ve gece 3 te sut icer sabah 7de uyabirdi. Smdi sut ve mama kesinlikle icmiyor. Sadece su icip koca gece ac yatiyor. 12 saat ac kalms oluyor icim rahat etmiyor uyanmiyorda bisyeler yedireym kendim kaldirsam uyukluyr yemek istemiyr

Acikmiyor olaabilir. Misal dun gece 4 de uyandi kizim emzirdim sutum cok az oldugu icin 2 dk emmeden uykuya daldi. Yarim saat sonra bi aglama bi kiyamet sutu zor isitip getirdim icti oyle sakinlesti. Yani aciksa ister mutlaka diye dusunuyorum. Bu arada gecmis olsun..

Tesekkur ederim. Bisey daha danismak istiyrm gece uykusunu daha gece nasil cekebilirim? 7 en gec 8De uyudugu ici. Hicbir yere gtme sansimz olmuyor

Bilmiyorum belki oyalayabilirsiniz oyun oynayarak yada hava guzel aksam disari ciksaniz parka falan gitseniz cocuklarla 1 2 saat oynar daha gec uyur.

Bana normal geldi. 50 günlük oğlum var. Sadece anne sütü ile besliyorum. Gece 2 de emip yatiyor. 4 saat uyuyor. Sabah 6 da tekrar emiyor bu sefer sadece 2 saat uyuyor. Gece ile günduz farkını biliyor ve gece uykusu daha derin.

Tekrar okudum. 12 saaten fazla aç kalıyormuş. Biraz fazla geldi. Su yerine sağdiginiz sütü verseniz o zaman da mı içmiyor

Son düzenleme:
Benim oglumda 8 buçuk aylik 6 gibi corba iciriyorum 9 da aptamil kasik mamasi 10 buçuk gibi de yatiyo sabah 7 buçukta kalkıyor gecede 1 yada 2 kere emziriyorum

7 aylıkken gece beslenmesi kesilir zaten. Bırakın uyusun çocuk. Ne güzel kesintisiz uyuyormuş. Acıksa bir şey yemek isterdi. Uyku saatini de bence şimdi ileri çekmeye uğraşmayın. Sizin sosyal hayatınız kısıtlanıyor biliyorum ama çekelim derken düzeni bozabilirsiniz. Şu an uykuya ihtiyacı var.

Tesekkur ederim. Bisey daha danismak istiyrm gece uykusunu daha gece nasil cekebilirim? 7 en gec 8De uyudugu ici. Hicbir yere gtme sansimz olmuyor
Bebek dedğiniz o saatte uyur. Bi süre biyere gitmeyivereceksiniz.. çocuğun uykusunu geçe çekmek nedir ya ?

İdeal olan :) gözünüz aydın...

Siz gezmenizi yapin bebek arabasinda uyusun uyumak isterse ama ameliyattan sonra toparlandiysa. Yoksa bir sure daha ayak uydurmalisiniz ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…