Bu alışkanlık çok kötü oluyor. Yigenim 6 yaşında hala telefonla yemek yiyordu oda azbirsey . Anaokulundan doktor bunu yapmamalarını soyledi. Şimdi TV kestiler, telefonuda ama yemek yemiyor zaten seciciydi iyice seçici oldu. Birde çikolata çok tuketiyordu şu meşhur sürülebilir olandan.onuda biraktirditdi doktor çok hareketli oldugundan
zaten hep yemekten kacinca çikolatalı ekmek dayiyorlardi sabah öğle aksam. Ozaman çok uyarmistim yemek seçmesinin nedeni bu diye hep önünde seçenek vardı zor bir dönem oluyor ama kabullendi artık.
Bence sizde bir uzmandan yardım alarak bu dönemi atlatın. Ben elinede bir kaşık veriyorum o onunla oyaLanirken yedirdim , yada şarkılar soyluyordum. Şarki açıp telefonu uzağa koyup siz söyleyin beraber camda yedirebilirsiniz a bak kedi kırmızı araba sütçü amca falan diye yediriyorum şuan 2 yaşında . Hiç yemek seçmez he yemek istemedigindede ne kadar yemissede zorlamadim yiyeceksin diye . İki kasiksa iki kaşık 10 kasiksa 10 kaşık durdum. Kan tahlilleri ne bakın normalse harekete geçin. Hiç Geç değil çünkü.