• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi beslenme düzeni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
19 aylık bebeğim var.günde 5-6 öğün beslemeye çalışıyorum ama hani uzmanlar diyor ya çocuklar için mutlaka hergün bakliyat et ve yeşil sebze meyve yemesi gerekir diye.Biliyoruz ama hergün de hepsi verilemiyo ki çocuğa.Siz hergün bu tüm gıdalardan çocuğunuza yapıyormusunuz?Nasıul bir beslenme düzeniniz var?Teşekkürler

19 aylık bebeğim var.günde 5-6 öğün beslemeye çalışıyorum ama hani uzmanlar diyor ya çocuklar için mutlaka hergün bakliyat et ve yeşil sebze meyve yemesi gerekir diye.Biliyoruz ama hergün de hepsi verilemiyo ki çocuğa.Siz hergün bu tüm gıdalardan çocuğunuza yapıyormusunuz?Nasıul bir beslenme düzeniniz var?Teşekkürler

valla doktorlar herşeyi diyo.ama maalesef pek de mümkün olmuyo her söyleneni yapmak.benim bebeğim 28 aylık.2,5 yaşına gidiyo.her sabah yumurta peynir mutlaka yediririm.meyvesini de hergün yediririm ki o da meyveyi çok sever zaten.sebzeye gelince ben artık oğluma ayrı pişirmiyorum.kendimize pişirdiklerimizden yediriyorum.tabiki kendi yemeğimi yaparken oğlumun da vitamin alacağı şeyleri seçiyorum.eti de yaptığım yemeklerin içine katıyorum zati.balık haftada 2 gün deniyo ama bu kurala uyamadım.oğlum fazla sevmez balığı.bakliyat yeşil ve kırmızı mercimek çorbası yaparım.fasülye nohut sevmiyo.böle işte

Back