• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Beslenme düzeltilmiş yaşa göremi oluyor...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
Arkadaşlar oğullarım 26 haftalık doğdu...şuan doğalı 4 ay oldu..ama düzeltilmiş 1aylıklar....ek gıdaya geçme ne zaman oluyor....bazıları 5 kilodan sonra geçilir diyorlar....bide bana beslenme düzeni hakkında yardım edinnn.....pek oturtamadım...anne sütü yok bu arada....mamaalrı karışık veriyorum..prematil....aptamil 1....pre aptamil...aptamil ar.....fikirlerinize ihtiyacım var....

canım bende aynı (anne sütü yok)durumdayım.bizim hekimimiz 5 kiloyu geçince verebilirsiniz demişti.ama neden mamaları karışık verdiğini anlayamadım.

ben sütümü sağıp veriyorum
bazen mama 1 öğün
yemek düzenini önceleri 3 saati şimdi ise 4 saatte bir veriyorum ve hep aynı saatte.
bu arada bebeğim 3 ayını bitirdi..
inşallah en kısa zamanda yemek düzenini kurarasın..

merhaba canım..bende 28 haftalık doğum yaptım..bebeğimi düzeltilmiş yaşına göre ek gıda verdim..7 aylık olduğunda..düzeltilmiş olarak 4 aylık olduğunda meyve suyu verdim azar azar..düzeltilmiş olarak 6 aylık olduğunda yemek çeşitlerinden verdim..bebişin çok küçük anne sütü veya özel mamaya devam etmen gerekir..öpüyorum bebişiniŞeniz:nazar:

Back