Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beşiktaş'ta evimde bebeğime bakabilecek gündüzlü bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bbbatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
6
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Kısmetse Kasım Ayında doğum yapacağım. Ocak 2013 ten başlamak üzere evimde bebek bakabilecek gündüzlü bakıcıya ihtiyacım var. Çalışma saatleri sabah 8:00-akşam 18:00.(İş yeri ile görüşmeme bağlı olarak akşam 16:30 da olabilir)Sorumlulukları ilk önceliği bebek bakımı olmakla birlikte,evde günlük düzenin sağlanması,bebeğin kıyafetlerinin yıkanıp,ütülenmesi olacak.
İlgilenenler olursa bana mesaj yolu ile ulaşabilirlerse detayları konuşuruz.

Teşekkürler

Ben Fatih Kız Teknik ve Meslek Lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu olduktan sonra Nişantaşı Üniversitesi-Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu çocuk gelişimi(önlisans) bölümünden yeni mezun oldum.İstanbul Üsküdar da ikamet ediyorum.Çocuk gelişimi konusunda uzun surelı stajyer öğretmenlık deneyımlerımle birlikte kısa bir süre öğretmenlik yaptım.Bakıcılık yapmaya hazır durumdayım.

Merhaba,

Ben Ocak 2013 itibari ile başlayabilecek birini arıyorum. Eğer sizin için uygunsa sizinle iletişime geçebileceğim bir numara gönderebilirseniz ararım.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…