• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Besiktasta 2 aylik esyali ev

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
102
648
Diğer
Arkadaslar libyali bir arkadasim icin ariyorum aslinda.Babasi kanser tedavisine basladi besiktasta bir hastanesinde kendisi de babasinin yanina gelicek.aslinda aile Libyadan geliyor oyuzden kalicak yer ariyorlar tedavi suresince.Ben ve arkadasim yurtdisindayiz oyuzden ona ancak burda yardim edebiliyorum.bildiginiz emlakci yada web sitesi bulabilirmiyiz.

Arkadaslar libyali bir arkadasim icin ariyorum aslinda.Babasi kanser tedavisine basladi besiktasta bir hastanesinde kendisi de babasinin yanina gelicek.aslinda aile Libyadan geliyor oyuzden kalicak yer ariyorlar tedavi suresince.Ben ve arkadasim yurtdisindayiz oyuzden ona ancak burda yardim edebiliyorum.bildiginiz emlakci yada web sitesi bulabilirmiyiz.

Kiralık Eşyalı Daire - İstanbul Beşiktaş Darphane - Emlak Ofisinden Kiralık Eşyalı Daire - İstanbul Beşiktaş Darphane - 2.500 TL - 34330 İstanbul - Emlak.Net

sanırım bu daire işinizi görür link çkarmı bilmiyorum ama emlak netten bulabilirsiniz.geçmiş olsun

Back