beşiktaş gündelikçi arıyorum

burii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
129
4
46
İstanbul
merhabalar
beşiktaş dikilitaş ta oturuyorum
uygun fiyata gündeliğe gelebilecek kişiler var mı
günlük istediğiniz fiyat ve çalışma saatlerinizi atabilirseniz sevinirim
evim küçük 2+1 70 metre kare

Son düzenleme:
merhabalar

Merhaba burii,

Ben garant. Anadolu yakasında oturuyorum. ev işlerine gidiyorum. (Fiyat yapılacak işe göre değişir.) Fiyatla ilgili konuşabiliriz. Çalışma saatlerini size göre ayarlayabiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com adresimden bana ulaşabilirsiniz. İsterseniz tlf numaranızı mail adresime yazın sizi ararım. Görüşmek üzere....

Merhaba Burii

aradan biraz süre geçmiş , aradığın yardımcı bayan o bulabildin mi ? Ben de dikilitaşta oturuyorum, yaklaşık 6 aydır sadece temizlik için bir yardımcı arıyorum, ama bulamıyorum.... Sen bulabildiysen yardımcı olabilir misin ?

Merhaba,

Ben evlere temizliğe gidiyorum. Özelinize tlf numaramı yazdım. Çok temiz ve titiz biriyim. Aradığınız kişi umarım ben olurum. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:

merhaba ben abbasağa da oturuyorum hala ihtiyacınız varsa denizyidiz@hotmail.com adresinden görüşebiliriz

ben de aynı yerde oturuyorum . evim çok küçük. ama pencerem büyük şimdiden söyleyeyim.
yaptırmak istediğim
ayda 1 tüm camların temizliği, buzdolabı-fırın iç dış ve çamaşır bulaşık makinelerinin dış temizliği
ve her gelişinde yerleri süpürme silme, halıları süpürme silme, mutfak ve banyo temizliği,
ihtiyaca göre ütü ve dolap düzenleme.

dediğim gibi evim çok küçük yazınca çok iş varmış gibi gelebilir ancak kendim bütün bu yazdığım işleri 1 günde yapabiliyorum. 2 çocuk olunca uğraşmak zor oluyor sadece.

fahiş fiyat veremem, boşuna talepte bulunmayın.

istediğim temiz titiz çalışan, evimi kendi eviymiş gibi temizleyen, işten güçten of pof yapıp sıkılmayan, çalışkan, dürüst ve sadık biriyle çalışmak.

15 günde 1 ; veya haftada 1 gündelikçi aramaktayım.
çalışmak isteyenler buraya yazabilir veya özelden bana mesaj atabilir.

merhaba, özelden mesaj atamıyorum. hala ihtiyacınız varsa bana mail atabilrsiniz. denizyidiz@hotmail.com

merhabalar
Yılbaşına özel kampanyamız 4 saat temizlik hizmeti 80 TL arayın tanışalım. Bizi www.istanbulevtemizligi.com adresinden takip edebilirsiniz.

Yılbaşına özel kampanyamız 4 saat temizlik hizmeti 80 TL arayın tanışalım. Bizi www.istanbulevtemizligi.com adresinden takip edebilirsiniz.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…