Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
beşiktaş dikilitaş ta oturuyorum
uygun fiyata gündeliğe gelebilecek kişiler var mı
günlük istediğiniz fiyat ve çalışma saatlerinizi atabilirseniz sevinirim
evim küçük 2+1 70 metre kare
Merhaba Burii
aradan biraz süre geçmiş , aradığın yardımcı bayan o bulabildin mi ? Ben de dikilitaşta oturuyorum, yaklaşık 6 aydır sadece temizlik için bir yardımcı arıyorum, ama bulamıyorum.... Sen bulabildiysen yardımcı olabilir misin ?
Merhaba Burii
aradan biraz süre geçmiş , aradığın yardımcı bayan o bulabildin mi ? Ben de dikilitaşta oturuyorum, yaklaşık 6 aydır sadece temizlik için bir yardımcı arıyorum, ama bulamıyorum.... Sen bulabildiysen yardımcı olabilir misin ?
ben de aynı yerde oturuyorum . evim çok küçük. ama pencerem büyük şimdiden söyleyeyim.
yaptırmak istediğim
ayda 1 tüm camların temizliği, buzdolabı-fırın iç dış ve çamaşır bulaşık makinelerinin dış temizliği
ve her gelişinde yerleri süpürme silme, halıları süpürme silme, mutfak ve banyo temizliği,
ihtiyaca göre ütü ve dolap düzenleme.
dediğim gibi evim çok küçük yazınca çok iş varmış gibi gelebilir ancak kendim bütün bu yazdığım işleri 1 günde yapabiliyorum. 2 çocuk olunca uğraşmak zor oluyor sadece.
fahiş fiyat veremem, boşuna talepte bulunmayın.
istediğim temiz titiz çalışan, evimi kendi eviymiş gibi temizleyen, işten güçten of pof yapıp sıkılmayan, çalışkan, dürüst ve sadık biriyle çalışmak.
15 günde 1 ; veya haftada 1 gündelikçi aramaktayım.
çalışmak isteyenler buraya yazabilir veya özelden bana mesaj atabilir.
Yılbaşına özel kampanyamız 4 saat temizlik hizmeti 80 TL arayın tanışalım. Bizi www.istanbulevtemizligi.com adresinden takip edebilirsiniz.merhabalar
beşiktaş dikilitaş ta oturuyorum
uygun fiyata gündeliğe gelebilecek kişiler var mı
günlük istediğiniz fiyat ve çalışma saatlerinizi atabilirseniz sevinirim
evim küçük 2+1 70 metre kare
ben de aynı yerde oturuyorum . evim çok küçük. ama pencerem büyük şimdiden söyleyeyim.
yaptırmak istediğim
ayda 1 tüm camların temizliği, buzdolabı-fırın iç dış ve çamaşır bulaşık makinelerinin dış temizliği
ve her gelişinde yerleri süpürme silme, halıları süpürme silme, mutfak ve banyo temizliği,
dediğim gibi evim çok küçük yazınca çok iş varmış gibi gelebilir ancak kendim bütün bu yazdığım işleri 1 günde yapabiliyorum. 2 çocuk olunca uğraşmak zor oluyor sadece.
istediğim temiz titiz çalışan, evimi kendi eviymiş gibi temizleyen, işten güçten of pof yapıp sıkılmayan, çalışkan, dürüst ve sadık biriyle çalışmak.
yaptırmak istediğim