• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları beşikleriniz

ya ama kızlarrrrrrr buraya aldıklarınızı ekleyın resımlerını bızde değerlendırelım

demek gösterdiğin modelın aynısını cıkarıyorlar.
peküü bu diktirme işi ne kadara patlar ortalama acepşakkıdı

hiç hatırlamıyorum canım sen bi kaç kumaşçıya sor bakalım kaç metre gidiyomuş kaça dikiyolarmış ben de annemle bi konuşayım o bize diktirmiş 1 nevresim takımı ama yanlarındakiler falan yok sadece yastığı yorgan kılıfı bi de nevresimi kaç para vermiş

Kızlar ben bebek odası takımı alıcam inşallah. Oğlumu mümkün olursa eğer karyolasında yatırmaya çalışıcam. Ama ilk aylar için beşik lazım. çünkü bebek odamız çok küçük ve kanepe falan koyup yanında da yatamam. beşik alırsam birkaç aydan sonra kullanamıycam ama park yatak alırsam kayınvalideme Konya'ya gittiğimizde, anneme geldiğimde veya tatile falan gidersek yanımda götürme imkanım olur. O yüzden heralde park yatak alırım. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Chicco'nun 350 ytl civarında müzikli bir park yatağı var ondan almış gördüm çok güzel. O kadar para vermek te istemiyorum ama almışken sağlam bişey almak istiyorum. Fiyatı daha uygun ama kaliteli hangi park yataklar var yazarsanız sevinirim.

canım ben aldığım park yataktan cok memnunum.hem kalıtelı hem fıyatı da uygun müziği,titireşimi,gece lambası,sallanma aparatları(takılıp çıkartılabılıyor,isteğe göre) var.109 a almştım yanlış hatırlamıyorsam.
ben bunun pembişini aldım.

http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?cPath=48_69_72&products_id=410

cok güzel gercekten,tavsıye edıyorum.hem kücük taşıma cantasında geliyor.katlayıp koy cantasına götür ıstediğin yere.o acıdan da cok rahat.evde de çok yer kaplamaz.ilerde kullanmasan bıle cocuğun oyun parkı olur içine oyuncaklarla atıverırsin:)
olmadı oyuncak sepetı yaparsın daha da ılerde.
hıc kullanmazsan katla kaldır depona..beşik fılan alırsan ne yapacaksın sonra.???

kesinlikle katılıyorummmmmmmm.:lepi:ben de bugün dr dan sonra alıcam bakmıştım daha önce 100 ytl şuan.

uyku seti alanlar ve diktirenlerrr hadı ekleyın fotoları da gorelımm.
ben uyku setı araştırması yapıyorum.

bu sıtede her boyut içinb uyku setlerı var kızlar..fıyatlar da uygun.ama renklerı pek cazıp gelmedı bana sanki.bırde sankı o yan korumalıkları sankı cok geniş gibi. normalde daha dar olanlar var.
gerçi şimdi gordum ıstenılen renkte yapabılıyorlarmış fakat yan korumalıklar olayı bozuyor gıbı.

Son düzenleme:
çıtırcım ben uyku seti takımı yaptırmadım zaten park yataklarda yan korumaya gerek yokki nevresim takımı diktirdim 2 çeşit kumaşı hariç bi takımı 10 ytlye diktiler

yan koruma iyi olur sankı ya hem goruntu acısından hemde soğuktan korur bence.

uyku seti alanlar ve diktirenlerrr hadı ekleyın fotoları da gorelımm.
ben uyku setı araştırması yapıyorum.

Kemeraltında yorgancıoğlu var bilirsin herhalde.Oraya diktirdim ben.Çok cici oldu.Pek çok seçenek var.İstersen hazırlardan alıyorsun,ya da kendi beğenine göre ısmarlıyorsun bir haftada hazırlıyorlar.Her şey bebek sağlığına uygun malzeme açısından.

Ben tercihimi park yataktan yana kullandım chicco Lullaby Nar bebeden aldım fiyatı 250 ytl fiyatı birçok yerde baktık 350- 400 ytl civarında fiyatlar vardı. bebek odası takımı özellikle istemedim bebek zaten yatmıyor orada ilerleyen zamanlarda genç odası tkmı alacağım bebeğime 3-4 yaşına kadar zaten park yatağı kullanabiliyor o yüzden bebek odası takımına gerek yok diye düşünüyorum. Ben haziran ayında almıştım fiyatı değiştiyse bilemiyorum.

http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?cPath=48_69_72&products_id=624

Son düzenleme:
Back