• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları beşikleriniz

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
39
kızlar bebişlere beşik aldınızmı? ne renk almayı düşünüyorsunuz? eğer aldıysanızda burada fotoğraflarını koyarmısınız?Şeniz

:)) Ben ılk cocugumda cıft besık ve yatak almıstım yatagını hıc kullanmadan abıme havale ettım :D ılk kızımdan suan hıc kullanılmamıs besıgım var yanı besık almıcam + ben bu bebısım ıcın henuz hıc alısverıs yapmadım bılmıyorum bundakı hısler daha heyecanlı daha farklı ama alısverıs konusunda hıc bır heyecanım yok :))

ben de kraftın jenny modelinden alaam inşallah.çıtırcım bişey sorcam ben içine uyku sti bulamadım.o ebatlarda yokmuş.olsada 2 kademe olduğu için yanları olmuyomuş.sen aldın mı ya da buldun mu

nisacım bılmıyorum ya.ben daha hiç uyku setı araştırması yapmadım ama bıryerde okumuştum park yataklar için uyku setlerı vardı.ben bır araştırayımda bulursam haber verırırm.a.s

nisacım bılmıyorum ya.ben daha hiç uyku setı araştırması yapmadım ama bıryerde okumuştum park yataklar için uyku setlerı vardı.ben bır araştırayımda bulursam haber verırırm.a.s

tamam canım beklyorum inşallah buluruz.en azından normal beşik gibi olmaz ama biraz süslü gözüksün istiyom

parkyataklar ve yataklar için örtü takımı-uyku seti 129 dan 99 a düişmüş fıyatı

1 adet nevresim 90-120cm

1 adet yorgan 90-120cm

1 adet çarşaf 100-150cm

1 adet yastık 35-45 cm

1 adet yastık kılıfı 35-45 cm

1 adet alt açma 50-75 cm

%100 pamuk kumaştan üretilmiştir

dupont silikon elyaf dolguludur

makinada 30 derecede yıkanabilir

silikon elfaf dolgu sayesinde cok kısa zamanda kurur

Tüm park yataklara uyumludur.

RENK VE DESEN BİLGİSİ İÇİN MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE BİLGİ ALIN demişler sıtede.

resmi de bu..
maviuykusetiza6.th.png

ben daha araştırıcam.buldukca eklerım buraya.

baksanıza kızlar tam takım resmen okadar guzelkı ıcınde herseyı var.fiyatı 95 miş bunun.park yataklara olur mu onu bılmıyorum ama..benım yatak mesela 60*120 di ebatı.cok mu buyuk gelır kı.o yanları koyacak yer buluruz ya.bağlanır bir şekılde.bu cok uygun gelsı bana fıyatı.
araştırmaya devam..

tamtakmmmt3.th.png

Yorgan: 100x150cm
Nevresim: 100x150cm
Çarşaf: 100x150cm
Yan Koruma: 48x180cm
Nakışlı Yastık: 35x45cm
Standart Yastık: 35x45cm
Araç-gereç Panosu
Kundak Havlu: 75x75cm
Bornoz: 0-2 yaş
Alt Açma
Bez Torbası
Önlük

bebeshopnevresmtakmpx9.th.png

Nakışlı Nevresim: 100x150cm
Çarşaf: 100x150cm
Yastık Kılıfı: 35x45 cm
Nakışlı Yastık Kılıfı: 35x45cm

park yataklar içindir dıye yazmıyor ama belkı uygun gelebılır.
ölçüler hep aynı bıraz daha ufak bulsak olacak boyları olurda enlerı cok uzun gelır heralde bunların.
bununda fıyatı 4o lıraymış..

pembe olana bayıldım , çok cici hem de fiyatı çok uygun , ama park yatağa olmaz gibi geldi , çok büyük değil mi

kızlar niye nevresim takımını hazırlardan bakıyonuzki annem diktirdi bize siz de kaliyeli kumaştan beğenin olmadıbi nevresimcie gidp diktirirsiniz istediğiniz parçaları da tarif edin çok güzel oluyo

kızlar niye nevresim takımını hazırlardan bakıyonuzki annem diktirdi bize siz de kaliyeli kumaştan beğenin olmadıbi nevresimcie gidp diktirirsiniz istediğiniz parçaları da tarif edin çok güzel oluyo

aman tembellik yapıyoruz aslında, eskiden annemle beraber dikerdik biz kendimize de sanırım annemin gözü almıyor artık, başkasına diktirmeye de cesaret edemiyorum rast gider gitmez , bi terziye lacivert kumaş pantalon verdim hamile pantalonuna çevirsin diye , sağolsun siyah kumaş eklemişti, pantolondan olduğuma mı yanıyım, işimin görülmediğine mi yanıyım şaşırdım kaldım Çok üzgünüm çoook

bende pembe olana bayıldım fakat dediğin gıbı cok buyuk malesef..
aslında dıktırme işi olabılır ama boyle suslü püslü bişi yapabılırler mı acaba?hazır gıbı guzel olur mu

çıtır pıtır diktirme hazırdan çok daha güzel oluyor. sen nasıl birşey istediğini anlatıyorsun rengini falan kendin beğeniyorsun beşiğe uyma uymama sorunu da yok.

eveeet kızlar benim çeyizde diktirmiştik annemle çeyizciler varhem kumaş satıp hem dikiyolar benim 3 nevresim takımım var çok da güzel oldu boyunu falan güzel yazın kumaşı da beğendiniz mi tamam hatta çtıtrın şu yukardaki pembe modelin çıktısını götürün bir güzel dikiyolar

Back