• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü beşiklere bebek arabalarına örgü battaniyeler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
... $29653926954770309059110.jpg ... $7b89c96671c75ca558b5364.jpg ... $420ad729e83f.jpg ... $69eb08c9301e91037666b57.jpg ...

bu modeller beşikde bebek arabasında bebek odası süslemesinde kullanılır aynısından battaniyede yapılabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
nuhun gemisi olanın, sarı koyunlu olanın bir de uğur böcekli olan bunların fiyatlarını öğrenebilir miyim?

hanzadecim bende uğurböcekli ve koyunlu balonlu olan battaniyelerin fiyatlarını öğrenebilir miyim?özelden msj yazamıyorum.100 olmadı msjlarım daha :(

selamlar 4 aylık hamileyim ikinci çocuğum inşallah birincisinde hiç bişey yapamadım hep etraftan anne vs..örgü getirdi ama kendim yapmak istiyorum nuhun gemisini 1 ay evvel nette görmüştüm ipleri aldım ama yapamıyorum:(((((((((((( soracak kimsem de yok burada ancak memlekete gidersem o da karne tatilinde...dalgalı yerleri var ya baştan başladım zinciri çektim iyi o dalganın yüksek yerini de arttırarak yaptım ama aşağı doğru alçalan yeri nasıl oluyor ördüm 2 -3 sıra o aşağıda durması gereken sivri yeri durmuyor..yüksekte deliğe 2-3 tane dolgu yaparken aşağıda ne yapıyoruz anlatmanız mümkünmü? eşim kızım örme hazır al diyor ama ısarla ben örmek istiyorum benim yaptığım olsun istiyorum....açıklarsanız çokkk sevinirim....

üstte arttırdığınız kadar,çukur yerde eksiltiyorsunuz..

teşekkürler;eksiltme derken tığ işinde eksiltme 3 yerine 2 çekmek ya da sıkı iğne mi oluyor?şişte eksiltmeyi biliyorum da tığ işinde aşağıyı örerken eksiltmeyi bilmiyorum ...:14:

nuhun gemisi ve koyunlu balonlu, çiçekli tırtıllı bi battaniyenin fiyatlarını benim özelimede atarmısın canım ya

Back