• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Beşik önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gmz13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
5
1
1
Hanımlar Merhaba
Yeni Hamileyım şimdiden hazırlık yapmak istiyorum beşik önerisi olanlar var mı tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🌸

Hayırlı olsun. 🤗
Bu bir kumar. Her bebek kendine özel. Ne alırsan al. Bebeğin beğenirse iyi beşik olacak. Beğenmezse çöp.

Çoook arastırdım onun boyası kimyasal bunun kademesi yok, park beşiği sesi var hışır hışır görseli iyi değil yaylı yatak kullanılamıyor diye ikeadan aldım tüm odasını boyası güvenli, ergonomik, şık vs vs

Hayırlı olsun. 🤗
Bu bir kumar. Her bebek kendine özel. Ne alırsan al. Bebeğin beğenirse iyi beşik olacak. Beğenmezse çöp.
Aynen öyle bence bebği değil kendini düsün sen nasil rahat kullanirsin ona bak.Ben mesela park yatak aldim 6 aydan sonra en altta kullandim aman düsmesin diye 2 yaşina kadar onu en alttan emzirmeye kaldur,uyurken yatir,uyaninca al kucagina diye diye belimden oldum.Fitik oldum ve şu an 1 kg kaldirmam yasak zaten azicik eşya taşisam 1 hafta agrisindan bisey yapamiyorum.o yüzden lütfen önce kendin için kullanişli olani ve tabiki bebegin için en güvenilir olani seç

Aynen öyle bence bebği değil kendini düsün sen nasil rahat kullanirsin ona bak.Ben mesela park yatak aldim 6 aydan sonra en altta kullandim aman düsmesin diye 2 yaşina kadar onu en alttan emzirmeye kaldur,uyurken yatir,uyaninca al kucagina diye diye belimden oldum.Fitik oldum ve şu an 1 kg kaldirmam yasak zaten azicik eşya taşisam 1 hafta agrisindan bisey yapamiyorum.o yüzden lütfen önce kendin için kullanişli olani ve tabiki bebegin için en güvenilir olani seç
Yatırcan çocuğu yer yatağına valla beşik flan bahane. 🥴 Bizde en altta kullanıyoruz çok zor oluyor.

Aynen bende de var park beşik alt kademesine geçirdim memnun değilim. Yeni beşik alsam diyorum uçmuş gitmiş her şey...

Hanımlar Merhaba
Yeni Hamileyım şimdiden hazırlık yapmak istiyorum beşik önerisi olanlar var mı tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum🌸
Kesinlikle park beşik hafif olması katlanıp çanta şeklinde taşınır olması bi de ahşap mobilya beşik gibi yanları falan sert değil yumuşak orayı burayı çarpma ihtimali yok geniş modellerini tercih ederseniz bebeğiniz rahat eder

Beğendiğini al gitsin. Herkes çok farklı şeylerden memnun kalıyor. Ben ahşap aldım örgü korumalıklı. Ama bir iki kez yattı benle yatıyor. Ana kucağında uyudu ilk 20 gün filan. Bu işler hiç belli olmuyor.

Büyük oğlana park yatak almıştım hiç sevmedi 😒 ufakliğa şu kumaşlı portatif minik beşiklerden aldım 11 aylık oldu hâlâ kullanıyoruz. Yanimda uyuyor genelde biraz daha büyüyünce park yatağı açmayı düşünüyorum bakalım ne olacak 🤔

Beğendiğini al gitsin. Herkes çok farklı şeylerden memnun kalıyor. Ben ahşap aldım örgü korumalıklı. Ama bir iki kez yattı benle yatıyor. Ana kucağında uyudu ilk 20 gün filan. Bu işler hiç belli olmuyor.
İleride yatıyor merak etmeyin oglum da benimle uyur beşik istemezdi belli bi dönem sonra bizimle yatmak istemedi anne yanı beşik var gece çıkıp yanıma geliyor emip geri beşigine yuvarlanıyor daha 14 aylık 10 aydan sonra böyle oldu önceden hep benimle uyudu şimdi istesem de yatmıyor benimle

İleride yatıyor merak etmeyin oglum da benimle uyur beşik istemezdi belli bi dönem sonra bizimle yatmak istemedi anne yanı beşik var gece çıkıp yanıma geliyor emip geri beşigine yuvarlanıyor daha 14 aylık 10 aydan sonra böyle oldu önceden hep benimle uyudu şimdi istesem de yatmıyor benimle
Oh cok güzel valla emsin geri gitsin maşallah. 🧿
Bebekler bizim yaptığımız planlardan çok öte onu anladık. Canı nasıl isterse öyle yapsın napalım. 🥲

Bende aynı arayış içerisinde yim fakat park yatağı gereksiz buluyorum bir müddet sonra yeniden yatak alacaksın neticede . Yeni çıkan montesserio deniliyor galiba o yataklardan alıcam rahat rahat yatsın korumalıgı da takarız geniş olduğu için kendinde bebekle yatabilirsin içinde . Uzun ömürlü bişey . Tabiki bu benim şahsi görüşüm .
Hanımlar Merhaba

Back