Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Beşik önerisi
- Konu Sahibi gmz13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamileanneler yenidoğan alışverisi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekür ederimHayırlı olsun.
Bu bir kumar. Her bebek kendine özel. Ne alırsan al. Bebeğin beğenirse iyi beşik olacak. Beğenmezse çöp.
- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Aynen öyle bence bebği değil kendini düsün sen nasil rahat kullanirsin ona bak.Ben mesela park yatak aldim 6 aydan sonra en altta kullandim aman düsmesin diye 2 yaşina kadar onu en alttan emzirmeye kaldur,uyurken yatir,uyaninca al kucagina diye diye belimden oldum.Fitik oldum ve şu an 1 kg kaldirmam yasak zaten azicik eşya taşisam 1 hafta agrisindan bisey yapamiyorum.o yüzden lütfen önce kendin için kullanişli olani ve tabiki bebegin için en güvenilir olani seçHayırlı olsun.
Bu bir kumar. Her bebek kendine özel. Ne alırsan al. Bebeğin beğenirse iyi beşik olacak. Beğenmezse çöp.
- 17 Aralık 2021
- 484
- 2.093
- 43
- 32
Yatırcan çocuğu yer yatağına valla beşik flan bahane. Bizde en altta kullanıyoruz çok zor oluyor.Aynen öyle bence bebği değil kendini düsün sen nasil rahat kullanirsin ona bak.Ben mesela park yatak aldim 6 aydan sonra en altta kullandim aman düsmesin diye 2 yaşina kadar onu en alttan emzirmeye kaldur,uyurken yatir,uyaninca al kucagina diye diye belimden oldum.Fitik oldum ve şu an 1 kg kaldirmam yasak zaten azicik eşya taşisam 1 hafta agrisindan bisey yapamiyorum.o yüzden lütfen önce kendin için kullanişli olani ve tabiki bebegin için en güvenilir olani seç
Aynen bende de var park beşik alt kademesine geçirdim memnun değilim. Yeni beşik alsam diyorum uçmuş gitmiş her şey...Aynen öyle bence bebği değil kendini düsün sen nasil rahat kullanirsin ona bak.Ben mesela park yatak aldim 6 aydan sonra en altta kullandim aman düsmesin diye 2 yaşina kadar onu en alttan emzirmeye kaldur,uyurken yatir,uyaninca al kucagina diye diye belimden oldum.Fitik oldum ve şu an 1 kg kaldirmam yasak zaten azicik eşya taşisam 1 hafta agrisindan bisey yapamiyorum.o yüzden lütfen önce kendin için kullanişli olani ve tabiki bebegin için en güvenilir olani seç
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Sorma valla ne olucak halimiz bilmiyorum.Temel ihtiyaçlarımızı bile almakta zorlanmaya başladik artikAynen bende de var park beşik alt kademesine geçirdim memnun değilim. Yeni beşik alsam diyorum uçmuş gitmiş her şey...
- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
Kesinlikle park beşik hafif olması katlanıp çanta şeklinde taşınır olması bi de ahşap mobilya beşik gibi yanları falan sert değil yumuşak orayı burayı çarpma ihtimali yok geniş modellerini tercih ederseniz bebeğiniz rahat ederHanımlar Merhaba
Yeni Hamileyım şimdiden hazırlık yapmak istiyorum beşik önerisi olanlar var mı tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
Ben iki kat yatak koydum içine altta olsa da biraz daha yükseldi bi normal sünger tarzı yatak bi de yün yatak yaptırdım ölçüsüne göreYatırcan çocuğu yer yatağına valla beşik flan bahane. Bizde en altta kullanıyoruz çok zor oluyor.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
İleride yatıyor merak etmeyin oglum da benimle uyur beşik istemezdi belli bi dönem sonra bizimle yatmak istemedi anne yanı beşik var gece çıkıp yanıma geliyor emip geri beşigine yuvarlanıyor daha 14 aylık 10 aydan sonra böyle oldu önceden hep benimle uyudu şimdi istesem de yatmıyor benimleBeğendiğini al gitsin. Herkes çok farklı şeylerden memnun kalıyor. Ben ahşap aldım örgü korumalıklı. Ama bir iki kez yattı benle yatıyor. Ana kucağında uyudu ilk 20 gün filan. Bu işler hiç belli olmuyor.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Oh cok güzel valla emsin geri gitsin maşallah.İleride yatıyor merak etmeyin oglum da benimle uyur beşik istemezdi belli bi dönem sonra bizimle yatmak istemedi anne yanı beşik var gece çıkıp yanıma geliyor emip geri beşigine yuvarlanıyor daha 14 aylık 10 aydan sonra böyle oldu önceden hep benimle uyudu şimdi istesem de yatmıyor benimle
Bebekler bizim yaptığımız planlardan çok öte onu anladık. Canı nasıl isterse öyle yapsın napalım.
- 4 Kasım 2020
- 1.607
- 1.956
- 83
- 29
Bende aynı arayış içerisinde yim fakat park yatağı gereksiz buluyorum bir müddet sonra yeniden yatak alacaksın neticede . Yeni çıkan montesserio deniliyor galiba o yataklardan alıcam rahat rahat yatsın korumalıgı da takarız geniş olduğu için kendinde bebekle yatabilirsin içinde . Uzun ömürlü bişey . Tabiki bu benim şahsi görüşüm .
Hanımlar Merhaba
Yeni Hamileyım şimdiden hazırlık yapmak istiyorum beşik önerisi olanlar var mı tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum