besik koycak yerim yok ,bebegimde yanimda olsun diyosaniz,ilginc bi besik

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
arkadaslar ben bunu netten buldum ,bebegim yok ama insallah olunca, boyle yaptirmayi dusunuyorum ,bakarim bulamazsam kednim yaptirirm ,cok kullanisli ,cokta guzel hem yatak kenarina konuluyo, hemde normal duruyo sizlerle paylasmak istedim

bebeğim ilk gunler yanımda yatmak ıstedı sonra uzun bır sure beşiğini sevdi şimdi yine yanımda olmak istiyor.kokumu almadan uyuyamıyor.aslında bu açıdan baya kullanışlı fakat uzun vadeli değil.bana alışmasıda iyi değil çünkü.

çok güzelmiş ya.tam benlik kızımı emzirdikten sonra beşiğine koymaya üşenip bazen beraber uyuyoduk aslında çok yanlış ama benim gibi uykucular için ideal valla tabi bikaç ay sonra ayırmak gerek.

ay bence çok güzel ama benım bebeğim 3.5yaşına girdi artık ... geçti ...ikinciye ALLAHım nasip ederse artık...
teşekkürler arkadasım ......

gerçekten çok güzelmiş...
yani şunları bizim zamanımızda da yapsalardı da bizlerde
faydalansaydık,olmazmıydı...
yeni anneler müjde o zaman,emzirmek için,yataktan kalkmalarına bile gerek yok...
sevgiler...

ay ne güzelmis bu ya :)
benim bebegim yok ama herhalde olsa ben yanimdan ayirmak istezdim uyurkende yanimda yatsin ne güzel sırnaşık şey
cok yanlis bi düsünce biliyorum bebegi ayri yataga alistirmak gerekiyomus ama ben yanimda uyumasini cok isterim :asigim:
en azindan ilk aylarda :)

anne gece çocuğa meme vericekse yataktan kalkmalıdır.
hafifte olsa uykusunu açmalıdır.
öyle yanında olunca hem bebeğe uyurken çarpabilir yada daha kötüsü yattığı yerde emzirirken uykuya dalıp bebeğini boğabilir.
bu kötü örnek malesef yaşandı.
anne bebeği yanında yatırmış emzirirken memede uyumuş ve hazin son.
18 ay emzirdim 6 sene geçti hala hatırladığım bişey var.
emzirirken öyle bi uykum gelirdi ki.bebeğimin çektiği yudumları sayardım uyumamak için.

shelın ozel msj kutunu bosalt sana msj gonderemıyorumm

kesinlikle katılıyorum. annem her seferinde kalkıp başımı beklediği halde, arada uyanığım deyip rüya gördüğümü bilirim.ki her seferinde yataktan kalkıp ya sandalyeye ya koltuğa otururum. annem yatakta oturmama bile izin vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…