Teşekkür ederim:)Başarılar
Simdiden afiyet olsun :)Ellerine sağlık canım çok güzel gorunuyor, ben de yapayım yarın :)
Teşekkür ederim:)Ellerinize saglik
teşekkür edrimEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
teşekkür ederimEline sağlık canım, başarılarrr
teşekkür ederim bizimkiler sildi süpürdü tavsiye edrimBaşarılar dilerim ellerine sağlıık mis gibii
Bende not aldım canım yapcam bi ara bugünki menümüz pırasa bizimteşekkür ederim bizimkiler sildi süpürdü tavsiye edrim
teşekkür edrimEllerine sağlık, ayağının tozuyla döktürmüşsünBaşarılar tatlım
ayy bende onu sadecce börekte seviyorum allah kolaylık versin canikomBende not aldım canım yapcam bi ara bugünki menümüz pırasa bizimEşim bayılırdaaa nasıl yedircem bilmiyorum
Olmuş olmuş, gayet anlaşılır, karnı burnumda yarışmaya katılmışsın, ben yemek yapamam heraldeteşekkür edrimcancazım valla zor oldu glir gelemez mutfağa girdim pişerken yazdım en sonda fotoları koydum ayrıntılı anlatamadım ama oldu kadar artıkın
saol canım ben yemek yapmayı seviyorum ondan heralde rabbim kolaylıgını verir canımOlmuş olmuş, gayet anlaşılır, karnı burnumda yarışmaya katılmışsın, ben yemek yapamam heralde
Teşekkür ederim zorla da olsa yiceeekayy bende onu sadecce börekte seviyorum allah kolaylık versin canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?