Sebze Yemekleri Besamel soslu kiymali kabak sandal (resimli)

:nazar::nazar::nazar:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ikinizinde ellerine emegine saglik
harika görünüyo
denicem mutlaka
kabak kizartmasi ve mücveri haric pek sevmem
ama ilgimi cekdi
a.s.süpersiniz ikinizdeeeeeeeeea.s.

:nazar::nazar::nazar:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ikinizinde ellerine emegine saglik
harika görünüyo
denicem mutlaka
kabak kizartmasi ve mücveri haric pek sevmem
ama ilgimi cekdi
a.s.süpersiniz ikinizdeeeeeeeeea.s.

:kedi:tesekkür ederim yegenimopuyorumnanaktan
tavsiye ederim cok güzel bir tatopuyorumnanaktan:asigim:

ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor bende yapmayı istiyorum ama bi kaç sorum olacak.
Bazı sitelerde kabaklar kızartılmış siz kızartmadınız sanırım ağır mı olur acaba öyle fırında kaşarlar kızarana dek kabaklar pişiyormu birde fırın kabına pişirirken su konmuyormu kendisi suyunu veriyormu kaç dereede pişirmek gerekir. Cevaplarsanız çok sevinicem bende yeni bi tat yapmış olucam.

evet canim bazi kisiler kizartiyo ,ama ben agir olur diye hasliyorum daha iyi oluyo tabi bu zevk meselesi
sen mesela bikac kizart bikac hasla tadina bak hangisi iyi olursa bundan sonra ona gore yaparsin

canim ben kizartmadigim icin domates sosn ustune ilk once biraz tereyeg koydum oyle firina verdim ,oyle baya durunca ,sonradan kasar koydum onlar kizarana kadar beklettim
zaten kabaklari haslarken pisiriyoruz,cig falan olmuyo yani, icindeki kiymalarda pismi kizrmasi yeterli

su koymaya gelince zaten kabaklar haslanmisya gerek yok canim koymaya,ozaman iyi olmaz
insallah guzel anlamisindir ,yapip begenirsin

canim yumusakligina bakarsin ne sert ne cok yumusak olmucak cok yumusak olursa kirilabilir, sert olursa iyi pismez, iste onu kendin ayarlayabilirsin ,belrli bi sure tutmadim canim

bugün yaptım ,enfes oldu ,kabağı sevmeyen eşim 3 tane yedi ve çok hafif olmuş dedi ,bende beğendim ,hatta oyduğum içi de yağda kavurdum ,sarımsaklı yoğurtla karıştırdum ,meze gibi ortaya koydum ikisini beraber yedik ..
eline sağlık sempathigue opuyorumnanaktan

canim benim esas ben sana tesekkur ettim ,deneyipte begendiginiz icin
bende cok seviyorum
artik bundan sonrada yaparsin
icini sarmisakli yogurtla yapman guzel fikir, oda cok guzel olur, birazcikta havuc rendeliceksin
seninde ellerine saglik canim

beşamel sosa bayılırımmm şuan diyetteyim ama 1 öğünde yense çokta zararı olmaz diye düşünüyorum yağına biraz dikkat etmek lazım..ellerinize sağlık

bu yemeği bizim işyerindeki catering yaptı mı bnm halimi görceksinizzzemuszemus
öğrencilerden önce ben salıdırıom cunku cok cok lezzetli bi yemek siddetle tawsıye ederrim hanımlar eee ne de olsa erkeklerın kalbıne gıden yol mıdelerınden gecer bı ay sonra bnde ewlenıom sımdıden tarıf topluyomm sositososito

bu yemeği bizim işyerindeki catering yaptı mı bnm halimi görceksinizzzemuszemus
öğrencilerden önce ben salıdırıom cunku cok cok lezzetli bi yemek siddetle tawsıye ederrim hanımlar eee ne de olsa erkeklerın kalbıne gıden yol mıdelerınden gecer bı ay sonra bnde ewlenıom sımdıden tarıf topluyomm sositososito

canim dedidignn aynen dogruda bizim erkekler fazla kabak veya sebze sevmeyince malesef bu yeùmeklerde kaliyo hep

Back
X