• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş yıldır ölüydü, kimse farketmedi! Olay akıllara durgunluk veren türden

Ne acı bi şey. :sm_confused: .Allah kimseyi yalnız bırakmasın. :1hug:

Son düzenleme:
çok kötü bir durum ne kadar acı mafoldumben
mevlam kimseyi yanlız bırakmasın :gitme:
komşuları nasıl farketmemişler anlamış değilim hani arada birde olsa görüyolarmış 5 yıl bu yaaaa hiçmi merak etmemişler :bbo:
rabbim böyle bu sondan herkesi korusun...

İşte böyle yanlız ölüp gitmemek için kalabalık bir ailem olsun istiyorum :sinifsinif:

Allahım hayırlı ölüm versin...insanın inanası gelmiyo.. yuh derdirten bir durum...
yazık kadına belkide günlerce acı çekti....hiçmi merak etmemişler ..kokuda duyulmaması tuhaf...
Rabbim kimseyi yanlız,kimsesiz bırakmasın.....amin....

a.sHaberi okuyunca çok etkilendim :1shok:inanırmısınız bu gece rüyama girdi:çok üzgünüm:Allah kimseye böyle yalnızlık ve ölüm yaşatmasın:Saruboceq:

Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın..
Hiç kimsesi yokmuş, yalnız yaşamış, yalnız da ölmüş..

İnanın Türkiye'de böyle bi durum olsa, bin kere merak edilmişti ve çoktan bulunmuştu..
İngilizler çok soğuk millet, kimse kimsenin umrunda değil.
Ülkemizde bir çok aksaklık olmasına rağmen meraklı ve de duyarlı oluşumuz bir artı en azından..

yok canım malesef ole degıl bu olayın aynısı bızım bır ust mahallede yasandı
kadınla adam bosanmıslar fakat aynı mustakıl uc katlı bınada altlı ustlu oturuyorlarmıs
cocuklarda kadınla kalıyormus ve babalarıyla gorusmuyorlarmıs
adamcagız bır gun kalp krızı gecırıyor ve evde yatagında ölüyor
aradan yanlıs hatırlamıyorsam 10 ay bı sene kadar zaman gecıyor
kımse merak etmıyor bu adam nrde dıye
adam kayserılı memlekete abısının yanına gıtmıstır dıyorlar
bırgun dış cephesyı badana ettrmeye karar verıyorlar ust katı da boyacı boyarken kokuyu farkedıyor da adamcagızın oldugu anlasılıyor
allah ım ne olay olmustu burda gazetelerde carsaf carsaf resımler cıkmıstı hala gozumun onunde o manzara adamın uzerınde cızgılı bır pıjama vardı tamamen kemık halındeydı ve ıskeletın ustunde pijama dusunsenıze ıyyyy
oyle kı adamı kurtlar yemıs kurtlar bıle catlamıs olmus
bak aklıma geldı ya
okula gıderken odum kopardı o evın önunden gecerken :gitme: :gitme:

halimize şükredelim.kk de bile iki üç gün girmeyince merak ediyoruz birbirimizi.
kaldıki hayatımızda görülmeyince herkez ayaklanır.
ne biçim komşuluk ilişkileri varmış.beşşşş yıl dile kolay az uz zaman değilki.
çook şaşırdım :uhm:
beş yıldır kapısının önüdemi pislenmemiş ,yada yürüyüşe ara sıra cıkardı şimdi neden cıkmıyor.diye kimsenin aklına soru işaretidemi gelmemiş.tuhaf çok tuhaf hemde kafamçokkarıştı
.ne duyarsızlarmış :mymeka:

halimize şükredelim.kk de bile iki üç gün girmeyince merak ediyoruz birbirimizi.

çok güzel demişsin irna,burada bile birbirimizin yokluğunu farkederken,kapı komşuları bile 5 yıldır ölen yaşlı bir kadını fark etmiyor!!yaşasın insanlık!

Valla ben hiç şaşırmadım....çok normal geldii...buraya gelnce anladım ki burda komşunu tanımaman gerekio:D
kimse yan komşusunu görmüo bile...o yzden kadını görmemeleri çok normal...:umursamaz:

Kadının yalnızlığına içim acıdı....
Allah kimseyi bi başına bırakmasın...
Fakat koku nasıl hissedilmez...
5 yıl...
Afedersiniz ama küçücük bir fare ölse etraf kokudan geçilmiyor.
Koca insan bu...
Çok ilginç...

ayy çok köt ya .kimsesiz ve tek başına ölmek ..rabbim hepimize ölümün bile hayırlısını versin ..

allah kimseyi bu duruma düşürmesin

cok kotu bişe yalnızlık... bır gun tel. kapalı kaldı arkadaslar, ailem ortalıgı ayaga kaldırmıslardı. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. :Saruboceq:

benim merak ettiğim hatta merak etmeye korktuğum şey cesetini bulduklarında onca zamandan sonra kimbilir ne halde olduğu görenlerin ömür boyu akıllarından çıkartamayacaklarıbirşeydir herhalde

Back