- 15 Ağustos 2023
- 90
- 36
- 3
- 34
- Konu Sahibi Birisidiyebiri
-
Çıkma sebebiniz neydi?Merhaba arkadaslar bes yasindaki kızımi ilk defa sinemaya götürdüm ortamdan korktuğu için ilk yarida yanında oturdum ben de sonra ona cikacagimi söyleyip ondan da onay alarak ciktim ama 15 dakika sonra aglayarak o da pesimden cikti artik benlede girmeyi kabul etmedi ve iki gündür karanliktan korkuyor :-( gece boyuca bana oyle sıkı sarılıyor ki ve ışık kapaninca tum vucudu kasılıyor ayrica vc ye de tek başına gitmiyor iki gündür yani sinemadan sonra... ne yapabilirim bu konuda cok tedirginim bu korkuları kalıcı olur mu :-( bu arada sinemada yalnız degildi iki kuzeni ve kardesi de yanındaydı
Iki kuzeni vardi onlar büyük, yalniz degildiSinemadan neden çıktiniz, yanında arkadaşları da yokken onu anlamadım.
Yalniz birakmadim iki kuzeni ve kardeşi vardiSinemadan neden çıktiniz, yanında arkadaşları da yokken onu anlamadım.
Kuzenler kac yasinda? Kardes kac yasinda?Iki kuzeni vardi onlar büyük, yalniz degildi
Buyuk kızım 5 yasinda ve Ben yokken hic birsey yapmıyor özgüveni gelsin diye kuzenleri ve kardesiyle biraktim, kardesi 4 yasinda ama bensiz de cok güzel idare ediyor kucuk olan korkmadı cok da eğlendi5yaş çok küçük değilmi ? Kardeşi diyorsunuz bide o dahada küçük. Neden dışarı çıkıp çocukta travma yarattınız ki bunu yaparkenki düşünceniz neydi gerçekten merak ettim.
Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4Kuzenler kac yasinda? Kardes kac yasinda?
Buyuk kızım 5 yasinda ve Ben yokken hic birsey yapmıyor özgüveni gelsin diye kuzenleri ve kardesiyle biraktim, kardesi 4 yasinda ama bensiz de cok güzel idare ediyor kucuk olan korkmadı cok da eğlendi
Onlar da kucuk. Cocuga cocuk emanet etmissiniz. Bence yapmayin. Allah korusun daha kotu birsey de olabilirdi.Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4
Ay yok artık. Ben de kuzenler 10-15 yaşında deidm. Siz çıldırmışsınız. 7-6 ve 5 yaş dört çocuk yalnız bırakılır mı?Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4
Merhaba arkadaslar bes yasindaki kızımi ilk defa sinemaya götürdüm ortamdan korktuğu için ilk yarida yanında oturdum ben de sonra ona cikacagimi söyleyip ondan da onay alarak ciktim ama 15 dakika sonra aglayarak o da pesimden cikti artik benlede girmeyi kabul etmedi ve iki gündür karanliktan korkuyor :-( gece boyuca bana oyle sıkı sarılıyor ki ve ışık kapaninca tum vucudu kasılıyor ayrica vc ye de tek başına gitmiyor iki gündür yani sinemadan sonra... ne yapabilirim bu konuda cok tedirginim bu korkuları kalıcı olur mu :-( bu arada sinemada yalnız degildi iki kuzeni ve kardesi de yanındaydı
Özgüven konusunda biraz sıkıntılıyiz ben yokken hic bir sey yapmıyor boyle kuzenleri de yanındayken bensiz bir aktivite yapmasini istedim
Iki kuzeni vardi onlar büyük, yalniz degildi
Cildirmis olmalisiniz? Yuksek ses ve karanlikta ozguven mi kazanir cocuk?Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4
Cevabiniz ve yorumunuz icin teşekkür ederimoğlum altı yaşında sinemada tek başına yanında başka çocuklarla film izlemez.korkar. Okulla gitti izledi ama öğretmenleri vardı.
Yaşından büyük bir beklentiniz var. Korkması normal.
Bir süre gece lambasıyla uyusun
Hepsi çok küçük ama. Ortaokula giden kuzenler olsa anlayacağım da. Parkta birlikte oynayın biz kamelyadan sizi görüyoruz gibi bir durum değil sinema. Sadece karanlık değil yüksek seste onu tetiklemiş olabilir.Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?