• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bes yas cocukta korku

Birisidiyebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
90
36
3
34
Merhaba arkadaslar bes yasindaki kızımi ilk defa sinemaya götürdüm ortamdan korktuğu için ilk yarida yanında oturdum ben de sonra ona cikacagimi söyleyip ondan da onay alarak ciktim ama 15 dakika sonra aglayarak o da pesimden cikti artik benlede girmeyi kabul etmedi ve iki gündür karanliktan korkuyor :-( gece boyuca bana oyle sıkı sarılıyor ki ve ışık kapaninca tum vucudu kasılıyor ayrica vc ye de tek başına gitmiyor iki gündür yani sinemadan sonra... ne yapabilirim bu konuda cok tedirginim bu korkuları kalıcı olur mu :-( bu arada sinemada yalnız degildi iki kuzeni ve kardesi de yanındaydı

Duzenleme yapmam gerketi yanlis anlasildim ( dısari ciktim derken ortami terk etmedim sinema salonunun kapisinin önündeydik ve kapi araliktı orada ayakta durup çocuklara bakıyoduk onlarda kapiya dogru bakinca bizi giruyorlar biz kucuk bir ildeyiz sinema denince aklınıza buyuk yerlerdeki avm ler gelmesin yargilamadan once olaya biraz genis bakin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar bes yasindaki kızımi ilk defa sinemaya götürdüm ortamdan korktuğu için ilk yarida yanında oturdum ben de sonra ona cikacagimi söyleyip ondan da onay alarak ciktim ama 15 dakika sonra aglayarak o da pesimden cikti artik benlede girmeyi kabul etmedi ve iki gündür karanliktan korkuyor :-( gece boyuca bana oyle sıkı sarılıyor ki ve ışık kapaninca tum vucudu kasılıyor ayrica vc ye de tek başına gitmiyor iki gündür yani sinemadan sonra... ne yapabilirim bu konuda cok tedirginim bu korkuları kalıcı olur mu :-( bu arada sinemada yalnız degildi iki kuzeni ve kardesi de yanındaydı
Çıkma sebebiniz neydi?

Sinemada yaninda yetiskin biri olmadan oturmak icin 5 yas cok kucuk. Cikarak hata yapmissiniz. Ki kardesi diyorsunuz daha kucuk bir cocugunuz var onu da birakmissiniz. Yavas yavas konusa konusa telkin ede ede devam edin. Duzelmezse psikologa gidersiniz terapiye.

5yaş çok küçük değilmi ? Kardeşi diyorsunuz bide o dahada küçük. Neden dışarı çıkıp çocukta travma yarattınız ki bunu yaparkenki düşünceniz neydi gerçekten merak ettim.
Buyuk kızım 5 yasinda ve Ben yokken hic birsey yapmıyor özgüveni gelsin diye kuzenleri ve kardesiyle biraktim, kardesi 4 yasinda ama bensiz de cok güzel idare ediyor kucuk olan korkmadı cok da eğlendi

Buyuk kızım 5 yasinda ve Ben yokken hic birsey yapmıyor özgüveni gelsin diye kuzenleri ve kardesiyle biraktim, kardesi 4 yasinda ama bensiz de cok güzel idare ediyor kucuk olan korkmadı cok da eğlendi

Ablacım karanlıkta yüksek seste sence ne özgüven gelişmesi? Saçmalama lütfen. Çocuk tabiki korkar. Her çocuk kendine farklı.

Özgüven konusunda biraz sıkıntılıyiz ben yokken hic bir sey yapmıyor boyle kuzenleri de yanındayken bensiz bir aktivite yapmasini istedim

Iki kuzeni vardi onlar büyük, yalniz degildi

Kuzenler 7 ve 6 kucuk kizim 4
Cildirmis olmalisiniz? Yuksek ses ve karanlikta ozguven mi kazanir cocuk?

Back