galiba biraz öyle oldu. ilk birkaç ay pek çıkmadık benim kaygılarım yüzünden. ağlar mı üşür mü vs.Dışarıya geç mi çıkardınız acaba? Aklıma gelen tek şey bu zamana kadar evdeyseniz şimdi ona Farklı bir dünya geliyor olabilir güvenli alanından çıkmış gibi
Evet çıkarın en azından günlük yarım saat hava aldın sürekli evde ki oksijeni solumak sağlıklı değil. Bir de evet bebekler annelerin kaygılarını alıyor. Siz panik oluyorsanız üşür vs oda sizin kaygınızı hissedip güvenli bir yerde değiliz diye düşüyordurgaliba biraz öyle oldu. ilk birkaç ay pek çıkmadık benim kaygılarım yüzünden. ağlar mı üşür mü vs.
şimdi de aynı kaygılarım devam ediyor ama çıkarıyorum yine de. belki de benim huzursuzluğumu hissediyordur.
hiç vazgeçmeden çıkarmaya devam etmem lazım sanırım.
Benimkide ayniydi aglamazdi pek ama surat bes karis dururdu zamanla alisiyorlar simdi cikinca etrafi kesfetmeye basladi
hadi inşallah diyelimBenimki de o aylarda oyleydi. Ifadesiz bir suratla etrafa bakardi gulmezdi bize de hic tepki vermezdi. Sonra da uyurdu geneldedaha cok disari cikarin bir iki aya cok keyif almaya baslar.
Biz sasiriyorduk nasil cocuk bu birseyden mutlu olmuyor he 5 karis suratla duruyor diyorduk simdi 1 yasinda disari cikinca yine fazla gülmüyorda etraf ilgisini cekiyor laf atiyor saga solahadi inşallah diyelim