Kadin iki lafi bir araya getiremiyo ama fantezide feriştah yengeyi geçmiş..başka yerleriyle konuşuyordu demek ki pislik..evlenmeseymis hic direk takilsaymis oyle adamlarla gonul eyleseymis..yazik cocuga sadece..Yahu anlamıyorum bu adamlarda mı sorun kadına bakıyorum haberlerde daha 2 lafı söyliyemeyen biri 3 kişiyle ilişkisi varmış he bir dilber vakası daha Allah sizi kahretsin
Kadin iki lafi bir araya getiremiyo ama fantezide feriştah yengeyi geçmiş..başka yerleriyle konuşuyordu demek ki pislik..evlenmeseymis hic direk takilsaymis oyle adamlarla gonul eyleseymis..yazik cocuga sadece..
Şimdi haberi oldu da ne oldu ofişim.3 sevgili ve kocanın haberi nasıl olmamış ben de ona takıldım..
Şimdi haberi oldu da ne oldu ofişim.
Olan Beratcan A oldu.
Birde 16 yaşında çocukları varmış bunların, ben o çocuğa üzülüyorum . Şu yazılan çizilenler Nasıl etkiler çocuğu...
Böyle tipler üreyemese keşke. Kendi pislikleriyle yaşasalar, bide doğurup doğurup o hayata ortak ediyorlar çocukları. Sonrada ne hale geldi toplum diyoruz. Şimdi bu 16 yaşındaki erkek çocuğunun şu yaşantı içinde sağlıklı bir birey olmasını kim bekleyebilir ki?aklıma hep Muhammet olayı geliyor parkon ya, onda da anne sebep olmuştu. gerçekten yazık oldu çocuğa kıyamam, ötekinin de hayatı kaydı bu ailenin yanında. ne pislikler var yahu insanın aklı duruyor.
Az önce çocuğun babası tv de canlı yayında konuştu. Eşimin olayla ilgisi yok arkasındayım dedi. Katil ankesörlü telefonla adamı arayıp karını bırak seni aldatıyor falan diyormuş, kadını da rahatsız ediyormuş. 16 yaşında bir çocukları daha varmış. Onun psikolojisi de mahvoldu, benim eşim cani olamaz falan dedi. Kadın serbest bırakılmış. Basında yansıtıldığı gibi değilmiş...
hırsızın hiç mi suçu yok diyorsun doğru diyorsun sonuçta beratı öldüren o katil, ama çocuğuna karşı sorumlulukları olan anne, bu kadar sevgilisi var ise çocuğuna zarar verebileceklerini hesap etmeliydi "en azından" yani
Ama kadin itiraf etti , ayrıldım o da galiba intikam aldı deniyor. Acaba bu ifade mi yalan?
Herşey var bu dünyada, kadının suçu olmayıp adam sapikta olabilir. Denilen gibide .
16 yaşındaki erkek çocukta annesi hakkında denilenlerden çok etkileniyordur. Yazılıp çiziliyor, küfür ediliyor sonuçta.
Ama tek bu adam değilmiş ki.3 tane sevgilisi varmış.Şayet ki bu adamla ilişkisi vardı 1sen, belki kadının dediği gibi ayrıldığı için adam çocuğunu öldürdü. Aldatmak başka evladına kıymak başka bir şey. Sapla samanı da karıştırmamak lazım. Herkes kadına yükleniyor. Çünkü yine aynı şey yapılıyor; o kadın o anne asla böyle bir şey yapmamalıydı suçun hepsi onda bakış açısı...