- 11 Nisan 2009
- 840
- 358
- 648
- Konu Sahibi AlayciKus1
mrb kızlar benim doğum hikayem bnm için biraz üzücü,evlendikten 1 yıl sonra bebek düşünmeye başladık,benim sabırsız sıpam hiç beklemeden 15 gün içinde hemen oldu,eşim asker olduğu için göreve gittiği zaman bana uğraş,arkadaş olur diye çok sevindik,nerdeyse bütün hamileliğim boyunca en kötü hasta olduğum ve hatta mutfaktan kalkıp bir bardak su alamadığım zamanlarda bile yanlızdım, sürekli görevv nöbet vs,9 ay böyle geçti,hamileliğim boyunca temiz ve güvenli diye asker hast,kontrol oldum ama doğumdan 3 gün önce eşimi operasyona götürdüler ve ertsi günüde doktorum apar topar izne ayrılıp ortadan kayboldu,ve ben gurbette karnım burnumda yanlız kaldım,o günü hatırlamak bile istemiyorum,:çok üzgünüm:neyse sonra doğumevinden doktor bulup gün aldım,doğum yapacağım sabah annem ve kayınvalidem geldi,ve beni doğuma hiç tanımadığım eşimin arkadaşları götürdü,adettir doğumdan sonra gelene şeker çikolata ikram etmek,onu bile yolda inip ben aldım,boynum bükük ağlayarak girdim doğuma,zaten sonrası tam bir feleket,doğumdan çıktım 10 saat çıplak yattım bebeğimi emzirmemi bile söylemediler bende o acıyla düşünemedim bile,ağrı kesici bile yapılmadı hatta,inanırmısınz 24 saat felç gibi yattım,kendi uğraşlarımızla emzirmeye çalıştık ama canım yavrum 24 saat emmeyince sarılığı biranda fırladı,gazımı bile hastaneden çıktıktan sonra kendi yöntemlerimizle çıkardık,eşimde hastaneden çıktıktan 3 gün sonra geldi,düşününce bile içim sızlar,kızım 20 günlükken annemle beraber düştüm yollara yanlız kalmamak için,3aylıkken eşim gelip aldı, allah kimseyi en zor anı olan doğumda yanlız bırakmasın,canım kızım zeynep beren şimdi 2 yaşında,allahım herkesin yavrusuna uzun ömürler versin acılarını göstermesin