• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo!

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
116
İstanbul
yaa molarim cok bozuk...
geçenlerde bernardodan set aldım 1795 tl ye...bugün geldi...hepsinde bir sorun var..lekeler var oyuklar var anlamadım ben bu işten bişey...aradım getiricem dedim...tamam dediler...değişim ypmazlarsa büyük ihtimalle magazayı yıkarım başlarına...zaten asabiyim bugünlerde :(

tatlım moralini bozma olur böyle aksilikler ..

zaten yeni almışın hemen geri götür.. mutlaka değişim yaparlar..

yeni alacaklarını da tek tek kontrol et..

ya içime kurt düştü aylar once kütahya porselenden almıştım yemek takımı ama ambalajı bozulmasın diye acmamıştım hiç şimdi açtım baktım pırıl pırıllar...salak gibi gittim bi ton para verdim yaa...soğudum şimdi bu yemek takımlarından hemen hemen butun parçalarında küçük siyah lekeler var...bide bir sorun olmaz di mi diye kaç defa sordum...

bernardo kullanmadım tatlım kalitesini bilmiyorum..

ama anlattığına göre birden fazla tabakta birçok leke var ..
bu biraz fazla sanırım..

bence geç kalmadan hemen firmaya geri ver ürünleri.. bir daha böyle bir sorunla karşılaşmama konusundada garanti iste..

bende bernardoda satılan royal ürünlerini beğeniyorum ama henüz almadım ..

Royal ürünleri çok güzel de onlar çok pahalı ya

Kızlar bu şikayet var sitesinde bernardo'da hep böyle şeyler olduğunu yazmışlar

sanırım adamların özelliği bu

arkadaşım a'dan z'ye herşeyini bernardodan almış.Paslanmaz dedikleri herşey paslanmış,bardaklar makineye atılınca kırık çıkıyormuş falan.

gittim dün görevliye gösterdim bem beyaz porselende siyah kum taneleri var...ama bu porselen olabilir dedi.bende neden o zaman hepsinde yok...ben defolu mal almadım.fabrika satış magazasından indirimli üründe almadım.bunlar değiştirin dedim.hiç bişey söyleyemediler.aldılar geri...haftaya yenisini göndereceklermiş...valla çok üzüldüm...çeyiz bu ya ben özeniyorum güzel olsun kaliteli olsun diyorum adamda bana olabilir böyle şeyler diyor...

yaa molarim cok bozuk...
geçenlerde bernardodan set aldım 1795 tl ye...bugün geldi...hepsinde bir sorun var..lekeler var oyuklar var anlamadım ben bu işten bişey...aradım getiricem dedim...tamam dediler...değişim ypmazlarsa büyük ihtimalle magazayı yıkarım başlarına...zaten asabiyim bugünlerde :(

canım bende günlük takımımı aldım ordann aynı şey benimde başıma geldi! Bana da bunlar ucuz diğerlerine göre tabiki olur böyle şeyler die açıklma yapmışlardı. Ben de ben bu modeli beğendim daha kaliteli ve pahalısını yapsanız onu alırdım madem öyle ucuz ama sorun çıkar die satın demiştim. Elimde 10-15 tabak gidip sorunluları teker teker seçip değiştirmiştim mağazada. kafamçokkarıştı Yine de çok seviyorum takımımııı :sm_cool::sm_cool:

ben de bernardodan aldım takımımı. tek tek kontrol ettim, sorun yoktu. denk gelmiş demek ki.

üzücü tabii bir de boşuna stres, getir götür değiştir...

bende çaydanlık takımı almıştım.
Porseleni çıtlamış sonradan farkettim.
geri götürdüğümde satılırken mutlaka kontrol etmişizdir dediler.Birde insanı suçlu durumuna sokuyorlar.Gözünüzden hiç mi birşey kaçmaz yerden yere vurmadım ya malınızı.Defolu kabul edin.Bende saygınlığınız bu mu, güvenipte aldım ben sizden falan dedim de değiştirdiler.Bir de indirimli ürünlerde başka ürünlerle değiştirme yapmıyorlar.Çok tuhaf değil mi?sanki İşletme içinde 100 işletme var :kahve:

arkadaşlar bernardo'da sadece yemek takımları ve çatak+kaşık takımları onların üretimi. geri kalanlar farklı farklı firmalardan tedarik ettikleri ürünler. Sonuçta sattığı malın arkasında durmalı, kime yaptırıyor olursa olsun. dükkanına soktuğu mallar bunlar. Ama yemek takımlarında bulduğunuz kaliteyi, bir çaydanlık ya da kahve takımında bulamamanız normal.

biz zaten yemek takımından bahsediyoruz...

götürdüm önce problemli olan parçaları çok mız mızlanınca tamamını getirin yeni takımla değiştirelim dediler...bende bütün takımı götürdüm...hafta içi yeni takım gelecek.beni mağazaya cağıracaklar tek tek orada bakıcam...sorun yoksa evime kargoyla göndericekler...
yine bilgi veririm size...

bende almayı düüşünüyordum aklım karıştı şimdi yaa :(
arkadaşımda aldı yemek takımı kırık çıkanları gidip değiştirdi ama bide gidip ben bakayım sorun varmı diye içime kurt düştü :(

canım ben mağazadan sipariş ettim ama istanbul için ümraniyeden cıkış yapılıyormuş...sanırım oradan geldiği için sorunlu çok dikkatli ol.çünkü benim bi arkadaşımda aldı...onun yemek takımları da sorunlu çıktı...çatal bıçak takımlarımda da sorun var...bide 25 yıl garanti veriyorlar nasıl oluyosa...dikkat et derim benim gibi üzülme cünkü ben sinirden ağlıcaktım neredeyse...

biz zaten yemek takımından bahsediyoruz...

götürdüm önce problemli olan parçaları çok mız mızlanınca tamamını getirin yeni takımla değiştirelim dediler...bende bütün takımı götürdüm...hafta içi yeni takım gelecek.beni mağazaya cağıracaklar tek tek orada bakıcam...sorun yoksa evime kargoyla göndericekler...
yine bilgi veririm size...

çaydanlıktan bahseden arkadaş için söylemiştim.

hıımm pardon o zaman...çaydanlığımda da sorun vardı gerçi...ama onu değiştirdiler...mağaza görevlisi korkmazın bernardo için ürettiğini söyledi çaydanlığı...

Royal ürünleri çok güzel de onlar çok pahalı ya

Kızlar bu şikayet var sitesinde bernardo'da hep böyle şeyler olduğunu yazmışlar

sanırım adamların özelliği bu

bernardoyu gayet iyi biliyorum arkadaşlar tanıdıklarım var...ağzılarını yamultarak ve de küçümser bi havayla biz kadınlar klübünden çok şikayet alıyoruz demişlerdi...inanırmısınız o yaldızlı pullu taşlı takımların hiç birini orada çalışanlar kullanmıyor..güzelliğe pırıltıya kanıp aldanmayın makineye girmez öyle şeyler girerse(yaldızları çıkar taşlar yapıştırma olduğundan dökülür) bunu kendi ağızlarıyla söylediler ama satabilmek için girer diyorlar..değişim garantisi verirler ama parça artık üretimde değilse yani yeni modeller üretimdeyse o parçayı değiştiremezler..ayrıca 700-2000 arası değişen fiyatlar var yemek takımlarının kaliteleri arasında uçurumlar yok sadece pahalı olanlar ithal olduğu için tuzlu..birde şikayette etseler eninse sonunda yine gelip bizden alışveriş yapıyorlar diye de çok uğraşmıyorlar ..siz siz olun alacaksanız çok sade birşey alın...çünkü satış ve pazarlama işi dışarıda çok fazla rekabet olduğundan-satış temsilcisi arkadaşlar kusura bakmasın ama gerçek bu-müşteriyi alttan alma-yağcılık hatta birazda yalancılık isteyen bir iştir..

Son düzenleme:
Bende bernardo dan çok beğendiğim yemek takımını almayı istiyorum.
Hatta bu akşam alıcam.
Ama çok kafam karıştı bu yorumlardan.

ben aldım yemek takımını hatta çeyiz seti almıştım 1.595e tabaklarda sorun çıktı sadece onlarıda geri gönderdim yenilerini gönderdiler onların içinden de hatalı olanları seçip verdim onların gelmesini bekliyorum :)
bernardonun kalite kontrolünün olmadığını düşünüyorum lakin yamuk çizgiler tuzlukların üzeri dağ gibi inişli çıkışlı küçük küçük noktalar olmuşken düz sade bişey alıcan bunlarla uğraşmıcan diye düşünmemek elde değil
tencere çaydanlık korkmazın üreitimiymiş bu arada

ben aldım yemek takımını hatta çeyiz seti almıştım 1.595e tabaklarda sorun çıktı sadece onlarıda geri gönderdim yenilerini gönderdiler onların içinden de hatalı olanları seçip verdim onların gelmesini bekliyorum :)
bernardonun kalite kontrolünün olmadığını düşünüyorum lakin yamuk çizgiler tuzlukların üzeri dağ gibi inişli çıkışlı küçük küçük noktalar olmuşken düz sade bişey alıcan bunlarla uğraşmıcan diye düşünmemek elde değil
tencere çaydanlık korkmazın üreitimiymiş bu arada

Düz sade bişi diğer markalarda da var ama ben black ivy modeline takmış durumdayım.
Niyeyse o modele hayranım ya. 1 seneden beri bakıp bakıp duruyodum.
Şimdi paramı denkleştirdim alayım diyorum fakat yapılan yorumlardan pişman olurmuyum diyorum.
Uğraşmakta istemiyorum öyle.
Bide benim beğendiğim model siyah beyaz. Dahada belli olurmu sorunlar korkuyorum.
Makineye atılınca bozulurmu diye.
Sorduğun zaman bi sorun olmaz bişi yaşamazsın diyolar satıcılar doğal olarak.:86:

Back