Bernardo yemek takımı şikayet

adles7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
4
3
1
45
#bernardo 28 kasımda bu yemek takımını aldım. Almaz olaydım. 84 parça yemek takımımın 11 parçası kırık geldi. Aldığım mağaza değiştiririm deyince tamam dedim. Daha kırık parçalar tamamlanmadan makinede 1. Kez yıkadığım tabaklarımın rengi aktı. Ne ürünün içinden kullanım kılavuzu çıktı ne de satın aldığım #sultanbeyli #atlaspark #atlasparkavm de çalışan oğuz beyden makineye atılmaması gerektiğine dair bir uyarı aldım. Bana 10 yıl desen ve renk garantisi verdiler. Şikayetimi genel müdürlüğe bildirdim. 10 iş günü beklememi söylediler. 10 gün doldu 20 gün beklememi söylüyorlar. Artık #tüketicihakemheyeti ne gitmekten başka çare kalmadı. 2.800 tl nin peşini bırakacak değilim. Burdan bernardodan alışveriş yapacaklara bir uyarı olsun. Bana da kolay gelsin # #bernardo #bernardoturkiye

Eklentiler

• 1BF8484C-6901-4134-A235-C90DA9FAEA08.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 260
  • 22F1C018-9050-4ABD-944D-A0747497AD01.jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 272
Bu günler de bahsi geçen markadan granit tava ve tencere seti alacaktım. Bunu görmem iyi oldu..

Kesinlikle işin peşini bırakmayın.ben de düdüklüde sorun yaşadım değiştiremeyiz dedikleri ürünü hakem heyetine gidince paşa paşa değiştirdiler.isterseniz para da iade edebiliriz dediler ben yerine başka ürünler aldım.hakem heyeti sizi haklı bulacaktır eminim

Kesinlikle tüketici mahkemesine gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…