• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo Ürünleri , Verdiğimiz Paraya değer mi ?

bernardonun kalite fiyat oranına bakıldığında kütahya ya da güral porselen almak daha mantıklı geliyor.kütahya porselenın maltepede fabrika satiş mağazasından geçen sene iki takım aldım 12 şer kişilik 1000 tl tuttu ( bir takım 800 küsür den 600 e inmişti diğeri 600 ya da 700 den 400 e inmişti)ve gayet güzel takımlar. tavsiye ederim, gitme imkanınız varsa oraya gidip bakın kütahya ve güral porselen mağazalrı yan yana kütahya porselenenin 3 -4 katlı kocaman bir binası var hele anneler günü fırsatlarını yakalarsanız ki ben ona denk geldim % 50 indirime kadar bulabiliyorsunuz.

Bernordo bambu beyaz saplı bıçak setinde de paslanmalar oluşuyor. Yakın zamanda geri getircem. Bakalım ne yapacaklar merak ediyorum. Sürekli elde yıkayıp kağıt havlu ile kurulamaktan gına geldi. Hiç makineye bile atmadım. Bu kadar özene karşın cıxxx olmamışş...

Bilemiyorum ki bendee:51: annem de çok pahalı dedi bir de daha var evlenmeme inşallah:nazar: o kadar zaman zaten eskiycek boşuna o kadar para vericez falan dedi :ssz:

ne yapsam bilmiyorum bir yandan da almak istiyorum amaa :97::97:

Ninfa yemek takımını ben çok beğenerek aldım zarifliğini ebatını özellikle yalnız ewe getirince sarımsı bi porselen rengi war...Annemin ucuz beyazımsı yemek takımı bile sofrayı çok daha güzel gösteriyor...Değiştirerek ona çok benzer ama beyazımsı olan bi takım aldım.Ayrıca kemik tozu yani cone china olduğu söyleniyor içinde ama yok,yine Bernardo çalışanı söyledi bunu da,bilginiz olsun.

bernardonun kalite fiyat oranına bakıldığında kütahya ya da güral porselen almak daha mantıklı geliyor.kütahya porselenın maltepede fabrika satiş mağazasından geçen sene iki takım aldım 12 şer kişilik 1000 tl tuttu ( bir takım 800 küsür den 600 e inmişti diğeri 600 ya da 700 den 400 e inmişti)ve gayet güzel takımlar. tavsiye ederim, gitme imkanınız varsa oraya gidip bakın kütahya ve güral porselen mağazalrı yan yana kütahya porselenenin 3 -4 katlı kocaman bir binası var hele anneler günü fırsatlarını yakalarsanız ki ben ona denk geldim % 50 indirime kadar bulabiliyorsunuz.

canım maltepenin neresinde maltepede çalışıyorum bende olmadı bakayım bigün:16:

Ninfa yemek takımını ben çok beğenerek aldım zarifliğini ebatını özellikle yalnız ewe getirince sarımsı bi porselen rengi war...Annemin ucuz beyazımsı yemek takımı bile sofrayı çok daha güzel gösteriyor...Değiştirerek ona çok benzer ama beyazımsı olan bi takım aldım.Ayrıca kemik tozu yani cone china olduğu söyleniyor içinde ama yok,yine Bernardo çalışanı söyledi bunu da,bilginiz olsun.

Yaaa :19: Bilmem ki şimdi , Kütahya porselen de çok fazla yeni model çıkarmıyor yemek takımlarında diye almak istemiyorum ama kalitede önemli tabi ne bileyim , çok pahalı gerçekten de bir de kalitesizsee :96::97:

Selam tatlım,

Ben ilk baştaki kendinden desenliyi yakındanda görmüştüm çok begendim :34:

Ama bence bernardo çok pahalı ben karacadan set olarak almıştım yemek takımımı tencere ve çatal bıçak setimi daha sonra su takımınıda aldım yemek takımımın tek tek almaya göre çok çok uyguna geldi bana :34: hatta setimi alırken çatal bıçak takımımı begenmedim başka bi çatal bıçak takımıyla değiştirdim üstünü ödedim o halde uyguna geldi :34:

karacayıda tavsiye ederim arkadaşlarım kullanıyorlar hepside çok memnun olduklarını söylüyorlar ondada kırık parça garantisi var:34:

Ama eger imkanım var rahatlıkla alabiirim hepsini diyosan tek tek al canım içine sinen olsun :34:

şimdiden hayırlı olsun :16:

Selam tatlım,

Ben ilk baştaki kendinden desenliyi yakındanda görmüştüm çok begendim :34:

Ama bence bernardo çok pahalı ben karacadan set olarak almıştım yemek takımımı tencere ve çatal bıçak setimi daha sonra su takımınıda aldım yemek takımımın tek tek almaya göre çok çok uyguna geldi bana :34: hatta setimi alırken çatal bıçak takımımı begenmedim başka bi çatal bıçak takımıyla değiştirdim üstünü ödedim o halde uyguna geldi :34:

karacayıda tavsiye ederim arkadaşlarım kullanıyorlar hepside çok memnun olduklarını söylüyorlar ondada kırık parça garantisi var:34:

Ama eger imkanım var rahatlıkla alabiirim hepsini diyosan tek tek al canım içine sinen olsun :34:

şimdiden hayırlı olsun :16:

Sağol canım teşekkürlerr :16:

aslında tek tek alacak çok imkanım yok ama yine set halinde alırsam da beğendiğim modeller olması lazım , karaca yı da ne bileyim çok şikayet duydum adı var sadece diye :44:

zaten kahvaltı ve günlük yemek takımını kütahya porselenden ya da karaca dan alabilirim de yemek takımında taktım bernardo ya beğendiğim modelde 2 bin küsür :ssz:

bir de onu şimdi alıcam kaç sene daha öyle durucak kullanmadan üstüne bin tane model çıkıcak ne bileimm kararsızım çokk :97::97:

Yaaa :19: Bilmem ki şimdi , Kütahya porselen de çok fazla yeni model çıkarmıyor yemek takımlarında diye almak istemiyorum ama kalitede önemli tabi ne bileyim , çok pahalı gerçekten de bir de kalitesizsee :96::97:

Kütahya perselen çok demode bence doğru düzgün modeli yok.Karaca desen ben de bi kaç modelini beğendim ama bin lira üstüydü yani yine pahalı we bildiğim kadarıyla çin menşeili..Bana kalsa Bernardo dan almazdım ama büyük konuştum ben ondan öyle oldu:) çeyiz için olduğundan henüz kullanmadım çokda problem çıkarıcağını düşünmüyorum...Bernardo Polonya da üretiliyor deniliyor we Polonya porselende çok iyidir diye duydum.Hisar desen onunda güzel takımları,bin lira üstü yani anlıcağın fiyatlar maalesef böyle.Çok beğendiysen al,zamanın warsa bekle derim ben.Bernardo değiştirme imkanıda weriyor 5 yıl boyunca.

Kütahya perselen çok demode bence doğru düzgün modeli yok.Karaca desen ben de bi kaç modelini beğendim ama bin lira üstüydü yani yine pahalı we bildiğim kadarıyla çin menşeili..Bana kalsa Bernardo dan almazdım ama büyük konuştum ben ondan öyle oldu:) çeyiz için olduğundan henüz kullanmadım çokda problem çıkarıcağını düşünmüyorum...Bernardo Polonya da üretiliyor deniliyor we Polonya porselende çok iyidir diye duydum.Hisar desen onunda güzel takımları,bin lira üstü yani anlıcağın fiyatlar maalesef böyle.Çok beğendiysen al,zamanın warsa bekle derim ben.Bernardo değiştirme imkanıda weriyor 5 yıl boyunca.

işte kütahya kaliteli de modeller aynı hep modaya uymuyo :1: bin lira üstü normal bence yemek takımı için zaten hepsinde yanında Çatal Bıçak takımı veriyor , 2 bin ve üstü pahalı geliyo bana yemek takımı için bilemiyorum , herşeyimi de ayrı ayrı beğendim ama :9:

tencere seti ve çaydanlık cezvesi falan korkmaz vertex serisi , kahvaltı ve günlük yemek takımı karaca yada biev olabilir , böyle farklı markalar beğendim set almak istemiyorum hepsini bir ama bilmiyorumm :31:

üçüncü takım çok hoşşşşşşşşşş canımcım
bana herşeyin sadesi daha güzel asil geliyor :16::16::16:

üçüncü takım çok hoşşşşşşşşşş canımcım
bana herşeyin sadesi daha güzel asil geliyor :16::16::16:

En baştaki favorim :9: yakından da çok harika duruyolar gördümm :16:

sen aldın mı böyle şeylerini canımm :21:

Merhaba kızlar ,

Bir şey soracağım uzunn zamandır Bernardo nun ürünlerini beğenerek takip ediyorum:21: ,

Ama yemek takımları normale göre biraz pahalı sizce vereceğimiz paraya değer mi ? kaliteli mi ?

Bernardo nun ürünleriini kullanan var mı pek bir bilgim yok :97:

Bu takımları çook beğeniyorum sizce nasıllar :21:

Eki Görüntüle 755522 Eki Görüntüle 755523 Eki Görüntüle 755525

ilk takım çok güzel bence hatta bende almayı düşünüyorum :9:

yemek takımını yeni almış ve o ilk takıma "almadan önce" içi giden biri olarak soyluyorum aynı desenden başka markalarda da bulabileceğinizi düşünerek çokta fazla para vermeyin derim..benim aldığım takımda sadece tamamı desenli servis tabaklarından yok ve desen buna çok benzer..1000 lira hatta belki daha da fazla vermeye gonlum el vermedi açıkçası ;) zaten çeyiz dediğimizin sonu yok ister istemez bi yerlerden tasarruf edip başka şeyler almaya çalışıyoruz iyi düşünün derim ;)

Almış olduğum romance günlük yemek takımının bardaklarında ki kelebekler gittikçe yok oluyor. Ayrıca boyası elimizde kalıyor. Makineden kaynaklı belki ama soğuk su içerken bu boya vermesine rastladım. Başka türlü görmedim.
Henüz kullanmamış olanların değiştirmesini tavsiye ederim.

Back
X