• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo Ürünleri , Verdiğimiz Paraya değer mi ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba kızlar ,

Bir şey soracağım uzunn zamandır Bernardo nun ürünlerini beğenerek takip ediyorum:21: ,

Ama yemek takımları normale göre biraz pahalı sizce vereceğimiz paraya değer mi ? kaliteli mi ?

Bernardo nun ürünleriini kullanan var mı pek bir bilgim yok :97:

Bu takımları çook beğeniyorum sizce nasıllar :21:

$634557697407356094.webpEki Görüntüle 755523 $634701638476056565.webp

kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ben de. ona göre misafir yemek takımımı ordan alıcam :)

Ilk model benim favorim bakalım ne zaman kısmet olacak bilmiyorum ama pahalı biraz da bend eyorum beklemekteyim:)

Bu model benimde hoşuma gitmişti tüm modelleri çok güzel , porseleni incecik derken nasıl yanii :ssz:

yani kalın porselen genelde ii olmaz ince olanı makbul die biliyorum :D daha hiç kullanmadım çeyizime kaldırdım bende ama bernardoda su avantaj var takımın parcası kırılsa bile tek olarak alabiliyosun takımın bozulmuyo:3:

bende aldım bernardonun yemek takımını coook beğenerek aldım kızlarr incecik porseleni var bi harika tavsiye ediyorum aşağıdaki model benimkiEki Görüntüle 756337 Eki Görüntüle 756338

İyi günlerde kullan canım bu takıma hafta sonu baktım bayıldım gerçekten çok güzel bona chına olarak geçiyor kampanyasıda güzeldi

yani kalın porselen genelde ii olmaz ince olanı makbul die biliyorum :D daha hiç kullanmadım çeyizime kaldırdım bende ama bernardoda su avantaj var takımın parcası kırılsa bile tek olarak alabiliyosun takımın bozulmuyo:3:

Bende tam hafta sonu almak uzereyken ınternetten bakayım dedım kı parça garantisi yasayan birsürü ınsanı okuyunca nedense bırden sogudum arkadaşlar çeyız ıcın aldıysanız cıkarıp parçaları kontrol edın lutdfen.Ve parça garantısı gecerlı deyıp sattıkları urunlerın parçalarını 4 aydır bekleyenler ve kırıldıktan sonra bu takım parça garantısınde degıl dıye cevap alanlar olmus bende kararsız kaldım

İyi günlerde kullan canım bu takıma hafta sonu baktım bayıldım gerçekten çok güzel bona chına olarak geçiyor kampanyasıda güzeldi

Bende tam hafta sonu almak uzereyken ınternetten bakayım dedım kı parça garantisi yasayan birsürü ınsanı okuyunca nedense bırden sogudum arkadaşlar çeyız ıcın aldıysanız cıkarıp parçaları kontrol edın lutdfen.Ve parça garantısı gecerlı deyıp sattıkları urunlerın parçalarını 4 aydır bekleyenler ve kırıldıktan sonra bu takım parça garantısınde degıl dıye cevap alanlar olmus bende kararsız kaldım

hadi ya benimde tenceresinin kulpu kırık cıkmıstı ins hemen gelir cuma verdim haber bekliyorum hadi hayırlısı ararlarsa buraya yazarım

benim yemek takımım,bardak setim,kahvaltı setim ve çatal bıçak setim hepsi Bernardo'dan.. Hatta bir de ördek sürahim ve çerez setimde var.. Evlenirken resmen tüm dükkanı almıştım çokta beğenerek.. Ben memnunun,tavsiye ederim :34:

Son düzenleme:
kırıldığı zaman hangi firma garantisini veriyor ki kızlar, krc, emsan da hepsi aynı bence.

Biz alırken açtırıp bakalım..

ben ablama aldığım günlük yemek takımında tek tek açtırtıp kontrol ettim kırık var mı diye, eve gittiğinde kırık çıktığında kabul etmeyeceklerini söylemişlerdi.. o yüzden bende hepsine bakıp öyle aldım..

84 parça yemek takımınıda açıp incelemek kaç saatimizi alır bilmem:52:

Sağolun kızlarr :32:

Bende çok beğeniyorum va inşallah bernardo dan almayı düşünüyorum ama sadece yemek ve kahvaltı takımını,

Tencere için Korkmaz ı tercih edicem , ama bernardo da çok güzel sosluklar falan var ufak tefek şeyleri de ordan alabilirm ,

Garantisi var yazıyo sitesinde ama :26: Kırık parça garantisi olması lazım öyle olmaz ki ama gerçi ben kullanmaya başlayana kadar garanti süresi de biter ama olsunn:1:

Özellilkle şunu çok beğeniyorum ama biraz pahalı o kadar para verip sonra modası geçerse ne bileyimm :44::51:$5.webp

Bir de şu da çok hoşş , yakından daha güzel duruyolarr :16:$2.webp

Sağolun kızlarr :32:

Bende çok beğeniyorum va inşallah bernardo dan almayı düşünüyorum ama sadece yemek ve kahvaltı takımını,

Tencere için Korkmaz ı tercih edicem , ama bernardo da çok güzel sosluklar falan var ufak tefek şeyleri de ordan alabilirm ,

Garantisi var yazıyo sitesinde ama :26: Kırık parça garantisi olması lazım öyle olmaz ki ama gerçi ben kullanmaya başlayana kadar garanti süresi de biter ama olsunn:1:

Özellilkle şunu çok beğeniyorum ama biraz pahalı o kadar para verip sonra modası geçerse ne bileyimm :44::51:Eki Görüntüle 757375

Bir de şu da çok hoşş , yakından daha güzel duruyolarr :16:Eki Görüntüle 757376

evet ama sende söylesen ben kullanmaya hemen başlamıcam diye ,çeyiz için alıyorum desen evlendiğin zaman garanti belgesini kaşeltsen ben öyle yapmayı düşünüyorum ..

ben o ilk gösterdiğin takımı 5 seneden beri beğeniyorum canım..

çok sade şık takım ben hiç vazgeçmedim .bu gidişle de onu alacağım..

bende yemek takımlarını kahvaltı takımlarını bernardo dan alacağım.. birde butterfly pasta takımını:)

evet ama sende söylesen ben kullanmaya hemen başlamıcam diye ,çeyiz için alıyorum desen evlendiğin zaman garanti belgesini kaşeltsen ben öyle yapmayı düşünüyorum ..

ben o ilk gösterdiğin takımı 5 seneden beri beğeniyorum canım..

çok sade şık takım ben hiç vazgeçmedim .bu gidişle de onu alacağım..

bende yemek takımlarını kahvaltı takımlarını bernardo dan alacağım.. birde butterfly pasta takımını:)

aa öyle oluyor mu yani 3 sene sonra gitsem garantiyi başlatırlar mı kii :44:

bende uzun zamandır gözüme kestiriyorum benim olucak bu gidişlee :9:
Aynen bende canım pasta takımını da beğeniyorum bir de sosluklarını bir başlasam zatenn:8:

senin ne zaman düğün belli mi var mı birilerii :21:

Bende 1. resimdekini çok beğeniyorum gelip giderken hep ona bakıyorum kullanan kişiler de yorum yazabilirler mi birde birçok yerde eksik parça yada kırılan parça oluyor alırken dikkat edin yazılarını okudum çok kararsızım

Neredeyse her şeyini Bernardo' dan almış biri olarak ; günlük şu renkli saplı çatal bıçak takımlarını kesinlikle önermiyorum. 1 ay içinde paslanmaya başladığını üzülerek söylüyorum. Özellikle o çatalların iç kısımları. Misafir çatal bıçak takımı ise sapa sağlam ve çok kaliteli.

Aynı şekilde günlük, o göstermiş olduğunuz pahalı misafir yemek takımları, Bıçak seti, seramik tencere takımı, çelik tencere takımı, kahve fincanları vs vs. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca yemek takımları günlük olsun misafirlikler olsun çok sağlam.

Yinede bir süre sonra hangi takımı almış olursak olalım sıkılabilceğimizi göz önüne almanızı tavsiye ederim. Yemek takımlarına o kadar parayı dökmenin bence bir anlamı yok. Bernardo' nun çeyiz setleri oluyor mesela. Onları da bir araştırmanızı tavsiye ederim. Çok uygun oluyor.

Neredeyse her şeyini Bernardo' dan almış biri olarak ; günlük şu renkli saplı çatal bıçak takımlarını kesinlikle önermiyorum. 1 ay içinde paslanmaya başladığını üzülerek söylüyorum. Özellikle o çatalların iç kısımları. Misafir çatal bıçak takımı ise sapa sağlam ve çok kaliteli.

Aynı şekilde günlük, o göstermiş olduğunuz pahalı misafir yemek takımları, Bıçak seti, seramik tencere takımı, çelik tencere takımı, kahve fincanları vs vs. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca yemek takımları günlük olsun misafirlikler olsun çok sağlam.

Yinede bir süre sonra hangi takımı almış olursak olalım sıkılabilceğimizi göz önüne almanızı tavsiye ederim. Yemek takımlarına o kadar parayı dökmenin bence bir anlamı yok. Bernardo' nun çeyiz setleri oluyor mesela. Onları da bir araştırmanızı tavsiye ederim. Çok uygun oluyor.

evet bende sıkılırım diye düşünüyorum ama çokta beğeniyorum modellerini :44:
sağol canım ben zaten sadece yemek takımını bernardo dan almayı düşünüyorum , diğer ÇTB Takımı günlük yemek takımını falan Kütahya porselenden alıcam , tencere tava cezve falan da Korkmaz dan alıcam ,
ama bayılıyorum bernardo nun yemek takımlarına daha da çook erken alsam sa kullanmama çok var bilmiyorum ki ne yapsammm:26: sabredemiyorum daa :24:

Bende 1. resimdekini çok beğeniyorum gelip giderken hep ona bakıyorum kullanan kişiler de yorum yazabilirler mi birde birçok yerde eksik parça yada kırılan parça oluyor alırken dikkat edin yazılarını okudum çok kararsızım

bende çook kararsızımmm :26::24:

Kızlar bende bernardoyu çok seviyorum ama misafir yemek takımı gereksiz pahalı gerçekten..
yemek takımına 1.000 tl nin üstünde vermek gerçekten maktıksız..
1.000 tl üzeri olduğu için bakmadım bile :1:
maksimum 5 sene sonra insan sıkılıyo aynı tabaklardan.. yazık verilen paraya.. (kütahya porselen 750 tl olanlardan aldım çokta memnunum..)
ama günlükleri 12 kişilikte 400-500 çok ciciler..
bardak takımı vs de alınabilir..
dediğiniz gibi çelikte hisar, jumbo pahalı gelirse korkmaz tavsiye ederim.
çkb takımıda aynı şekilde nehirde olabilir..

Kızlar bende bernardoyu çok seviyorum ama misafir yemek takımı gereksiz pahalı gerçekten..
yemek takımına 1.000 tl nin üstünde vermek gerçekten maktıksız..
1.000 tl üzeri olduğu için bakmadım bile :1:
maksimum 5 sene sonra insan sıkılıyo aynı tabaklardan.. yazık verilen paraya.. (kütahya porselen 750 tl olanlardan aldım çokta memnunum..)
ama günlükleri 12 kişilikte 400-500 çok ciciler..
bardak takımı vs de alınabilir..
dediğiniz gibi çelikte hisar, jumbo pahalı gelirse korkmaz tavsiye ederim.
çkb takımıda aynı şekilde nehirde olabilir..

evet pahalıı ama insan istiyo vallaaa alıcam büyük ihtimall :32::1:

kütahya porselen de çok kaliteli ve güzel modelleri var gerçektenn :21: daha var zamanımm ama o zaman geldiğinde deli gibi alışveriş yaaparım herhaldeee :9:

jumbo da gereksiz pahalı korkmaz hisar en iyisi :8:

Back
X