Bernardo Candy Seramik/döküm Tencereler...

HayataPozitifBak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
118
17
98
Bernardo'da satılan bu ürünler hakkında bilginiz var mı? Renkleri falan çok güzel ve döküm, fırına da girebiliyor vs gibi özelliklerinden dolayı etkilendim. Kullanan, bilen varsa yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

bende arastıyorum.
edindigim bilgilere gore dokum zor ısınıyrmus yemegı gec pısırıyormus ama lezzetlı yapıyrmus bazı kullananlar guvec tadı veıyr dıyr
ama seramıge gore bıraz pahalı.

Fiyat olarak evet biraz pahalı ama çok şık ve değişik duruyor. ayrıca döküm olması sağlıklı, fırına girebilmesi vs gibi özellikler gayet iyi... Ama geç pişmesi evet güveç mantığında olabilir. Araştırmaya devam

Arkadaşlar merhaba , konu başlığını görünce tavsiye bırakmadan geçmek istemedim , 2 yıldır SÜREL markalı Döküm Demir tava ve tencerelerimi kullanıyorum , ürünlerin pişirmede yemeklere kattığı lezzet tartışılmaz ayrıca antibakteriyel ürünler olduğu için sağlıklı pişirme elde ediyoruz. Ayrıca Türk Malı bir ürün Fabrikası Eskişehirdeymiş , Fabrika sahibi hepimizin bildiği SÜSLER markasının kurucusu ! Belki Döküm Demir ürünler ağır diyoruz ama birde şu var arkadaşlar ağırlığınca lezzeti var:) yemeklere kattığı lezzet ve sağlık bence daha önemli varsın biraz ağır olsun , sanki kucağımıza alıp oda odamı geziyoruz :) Yaklaşık 5 ay önce Döküm Demir üstüne Seramik kaplamalı ürünlerinden aldım ve çok memnunum kesinlikle içinde çizilme ve yapışma dahi olmuyor en güzeli bulaşık makinasında bile yıkanabiliyor , şuan piyasada bizlere seramik diye satılan sağlığa zararlı PTFE beyaz teflon kaplamalı tavalar ve tencerelerde bildiğiniz gibi çizilme , solma ve bir süre kullandıktan sonra yapışma oluyor , bu sebeple sağlıklı ve lezzetli yemekler için kesinlikle döküm tencere/tava tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…