- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Ne kadar cirkin yazdiklariniz. Ne kadar kara bir kalbin ürünü. Aciyorum sizin gibi acilari yaristirmaya calisan insanlara.yasin, elleri kurban eti kokan yasin, seni yazmasinlar siniftaki tahtalara!! yazmasinlar! ki sende istemezdin bunu! bilirdin bunun insanlari birbirine düsürecegini! istemezdin....
ay ne alaka şimdi? yazmayım dedim dayanamadım. ciddi ciddi saçmalıyosunuz ya. kalbiniz kötü sizin. tahtaya yasin yazılırsa insanlar niye birbirine girsin? sanki berkin yazınca her şey güllük gülistanlık oldu. şu berkinle alıp veremediğiniz ne sizin ya. küçücük cansız bir çocuktan korkuyosunuz. yazıklar olsun. kalpleri kara insanlar sizi.yasin, elleri kurban eti kokan yasin, seni yazmasinlar siniftaki tahtalara!! yazmasinlar! ki sende istemezdin bunu! bilirdin bunun insanlari birbirine düsürecegini! istemezdin....
yasin, elleri kurban eti kokan yasin, seni yazmasinlar siniftaki tahtalara!! yazmasinlar! ki sende istemezdin bunu! bilirdin bunun insanlari birbirine düsürecegini! istemezdin....
Daha once hic evladini, kardesini falan öldürdüler mi? Valla sana bi sey soyleyim mi? Benim evladimi öldürselerdi ben de berkinin ailesinin yaptigini yapardim hatta belki daha beterini. Benim cocugum ölmüs be banane sukunetten o saatten sonra, acimi dindirecegini bilsem ülkeyi atese veririm. Sen de bos keseden sallama o yuzden bence.aradaki fark bariz ortada zaten
yasinin ailesi bilmezmiydi stö lere gidip unutturmayin adi altinda insnalari birbirine düsürecek eylemler istemeyi??
kitleleri belli araliklarla karsi karsiya getirmeyi??
yazilacak cok sey varda neyse.. dile getirince kalbimiz kara oluyor... iki cocuk öldürülmüs birinin ailesi sükunet cagrisi yapiyor digerininki benim canim yandi herkesin kide yansin cikin sokaga kan gövdeyi götürsün diyor...
bizde acilari yaristiriyor oluyoruz...
Daha once hic evladini, kardesini falan öldürdüler mi? Valla sana bi sey soyleyim mi? Benim evladimi öldürselerdi ben de berkinin ailesinin yaptigini yapardim hatta belki daha beterini. Benim cocugum ölmüs be banane sukunetten o saatten sonra, acimi dindirecegini bilsem ülkeyi atese veririm. Sen de bos keseden sallama o yuzden bence.
Yasinin ailesi sustu diye berkinin ailesi de susacak diye bir kaide yok. Hepimiz meydanlarda berkin icin anma yaparken ailesinin acisina sahip ciktigimuzi gosterdik. Cunku o yuregi yarali bir aile, ulkenin cumhurbaskaninin emri tarafindan cocugu öldurulmus bir aile, bassagligi dilenmesini gectim yine cumhurbaskani tarafindan meydanlardan yuhalanmis bir aile. Biz bu ailenin acisina gucumuz yettikce sahip cikacagiz. Siz de acilari yaristirdiginizla kalin.hayir öldürmediler allah göstermesin kimsenin düsmanimin dahi basina vermesin
fark burda iste. acimi dindirecegini bilsem diyorsun. evlat acisini ne dindirebilir ki ?? evladinin ölümüyle alakasi olmayan sadece karsit görüslü oldugu icin yaptiginiz eylemde orda bulunup zarar görecek insanlar yada baska cocuklarmi??
yasin haksiz yere öldürülmedi mi ? oda cocuk degil miydi`? onun ailesi evlat acisi yasamadimi?
iki aile ikiside evladini kaybetmis ikisininde cigeri yaniyor.
biri baskalarinin unutturmamak adi altinda yaptiklariyla resmen kendilerini ve evlatlarini kullandiriyor, cünkü amac baska bu gün gibi ortada ne berkini salladiklari var nede ailenin acisini,,,
digeriyse ben yandim baskasida yansin demiyor evlatlarini acilarini ve kendilerini kullandirmiyor.
cünkü ne olursa olsun ne yapilsa yapilsin evlat acisi kor gibi düser yürege kalir orda ömür boyu
bunu ne baskalarininda ölmesi nede alakasi olmayan insanlarin zarar görmesi degistiremez!