Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Unuttuğum bir aşk var anılarımda tek başıma çayımı yudumlarken aklıma gelen bir aşk sessizce içimi acıtıp gidiyor ve ben bir sigara yakıyorum gidişini seyrediyorum aklımda ki bütün ayrılık şarkılarını söylüyorum ve o aşk ardına bakmadan gidiyor nasıl bir aşktı acaba beni derinden sarsmışmıydı yoksa hiç gözyaşı dökmemişmiydim belki de gerçek bir aşktı benim yaşadığım sadece anlatamamışım yare kendimi artık yüreğimi kendim okşuyorum dayan diyorum dayan anılarda ki aşk yok diyorum ve bakıyorum ki o aşk çoktan yok olmuş sadece bir şizofreni hastası gibi her sabah onunla uyanıyorum masaya bir tabak fazla koyuyorum gözlerinin derinliklerinde kaybolarak geceyi üstümüze örtüyorum sonra o bi an ben oluyor bena şarkılar söylüyor usulca kulağıma fısıldıyıp aşk sözleriyle beni tekrar kendine aşık ediyor geceyi bitiriyorum onunla sabah yine yine onunla uyanıyorum ben kendimi kandırıyorum o unuttuğum bir aşktı ve unuttuğumla kalmalı...
İşte yine sensiz bir cuma daha... Önümde karalanmaktan yorulmuş bir parça kağıt Elimde bitmeye yüz tutmuş bir kara kalem... Ve şiirimin her kelimesinde bir damla göz yaşı..
Kulaklarımda ağır bir parça beni anlatan, Odamda bir sessizlik, sensizim diye bağıran.
Bu kaçıncı gün sensiz bilmiyorum Sadece ölmemeye çalışıyorum; gün saymıyorum.. Umutsuzca bekliyorum,ama sen gibi gitmiyorum.
Bitmiyorum işte istediğin gibi..! Hergün yeniden başlıyorum. Hergün kendime yeni seviyorumlar ekliyorum. Tam sönecekken kıvılcım oluyorum. Tekrar Yanıyorum...
Hergün cennetten bir orman yakıyorum yüreğimde. Yakıyorum kendimi bir günahkar misali... Cehennem oluyorum Yanan ateşimle Onca ateşin varlığına rağmen, yokluğunla üşüyorum.
Hergün defalarca acaba döner mi ? diyorum. Sen gittin ya arkanı dönüp; Ben hala dönmeyeceğini bile bile bekliyorum. Sen bitti dedin ya her şeyi silip, Ben hergün defalarca bitiyorum... Sen başkasının oldun ya bırakıp gidip..! Ben bıraktığın yerde, gittiğin günden beri,hergün ölüyorum...
Ve işte bitmeye yüztutmuş kalemimle, Karalanmaktan yorulmuş kağıdıma, Her biri bir gözyaşı ile ıslanan, Son sözlerimi yazıyorum...
can bu feda etmiyor bir ömrü en kıymetlisini bulmuşken kolay san ! yalan sölemek kelimelerin oyunu gözün sözü damlalar kabullenmiyor sen git gideceksen ben adımlarımda bulmuşum adını...
Sana anlatabilmek... Bu çok zor, Anlık dinlemelerinde Sana doyasıya bakıp içimi dökmek çok zor. Karşılaşmak gibi bakışmalar gibi bu, Acelesi olan biri gibi, kaçıp gitmen gibi Gitmem gibi…
Sana anlatabilmek bu çok zor, Uzattığında ellerini Benim senden saatler istemem Seninse asla olmayan Sarılmak istediğimde tüm gücümle şefkatimle Asla yetmeyen zamanlar bulmak, bulmaya çalışmak
Seni nasıl delice merak ettiğimi bildiğin halde Hala da uzaklaşman Sesini hep en uzaklardan duymam.
Her kapatışımda telefonu İçimde kalan eksik cümlelerin, Hepsinin beynime üşüşmesi Gene içimde kalması, gene söylenememesi
Sana anlatabilmek bu çok zor
İşte sana şimdi anlatıyorum... İçimdesin ve bütün cümlelerimde Kalbimdesin sevgi dolu kalbinle Gözlerimdesin bakışlarınla Dudaklarımdasın önce sözlerin sonra dudaklarınla Ve duyduğum her şeyde sen varsın
Ne var sen de bilmiyorum beni sana bağlıyan. Vazgeçemedim birtürlü, sende ki sevdadan. Ateş oldun yaktın beni,..yetmedi mi. Daha ne istiyorsun,.. anlamadım ki. Sevmiyeceğim seni, sev de desen.. Gelsen de dönmeyeceğim gel de desen. Hayat bir sürü oyun oynadı oynuyorda şimdi. Senin ki ise ecelden de beter, anlamadın ki. Bitti artık görmek istemiyorum seni. kalbimden de sileceğim bu son değil ki. Sen de bırak dön artık, mutluluğuna. Mutlu olacağına da inanmıyorum ya. Sen mutluluğu da tatmadın bu hayatta. Mutluluk kollarımda bir dönsen bana. Birgün pişman olacaksın kaybettiğin bu aşka. Herşey geç olacak anlıyacaksın ya. O zaman da ben dönmeyeceğim kollarına. Sevgimi mezar yapıp gömeceğim toprağa. Sen de çıkaramıyacaksın o kalacak hep orda. Birgün sevgimi istediğinde vermiyeceğim geri. Benim için ölsen de tekrar sevmiyeceğim seni. O zaman anlıyacaksın belki de kıymetimi. İş işten çoktan geçmiş olacak belli değil mi? Senin için yazdığım son şiirdi bu, belki anlarsın beni. İçinde ufacık sevgi kırıntısı varsa sil istemiyorum seni. Yüzüne söylemedim ama görmekte istemiyorum seni. Yaşadığım ufacık mutluluk, kalsın damarlarımda. Sen bu hayatta olsan da artık olamazsın yanımda. Sevgin senin olsun mutluluğunda ben alışığım yalnızlığa. Menekşe Gülay